Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Tωρα γιατι το εβγαλα ετσι μη με ρωτατε,,, ;D Βoulevard_nr_10.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Γιατί το έβγαλες έτσι; :P :P :P Φοβερό rhythm section!!! Τι μπάσο έχεις μάστορη; Την περνάς τη συνολική μίξη από EQ; Μου αρέζει πάρααααααα πολύ ο ήχος σου στο μπάσο (σε όλα τα κομμάτια σου) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Φοβερό rhythm section!!! ε μα φυσικα και εγω στο μπασο και ο Superfunk στα ντραμς εχουμε φτιαξει rhythm section βραχο! ;D Τι μπάσο έχεις μάστορη; ενα Fender Sting signature με 6ετεις πυραμιδες flatwound...(μιλαμε για μπιχλα οχι αστεια.. ;D) φυσικα παιζω μονο με πενα (δεν ξερω να παιζω με τα δαχτυλα) Την περνάς τη συνολική μίξη από EQ; ναι παντα & απο comp & απο eq (με αυτη τη σειρα) Μου αρέζει πάρααααααα πολύ ο ήχος σου στο μπάσο (σε όλα τα κομμάτια σου) και εμενα... ;D..αλλα δεν εχω και αλλο.... εναν ηχο ξερω μονο να βγαζω και ειμαι και ψιλοκουλος στο μπασο οποτε δεν κανω υπερβολες... ;D (ολη τη δουλεια την κανει το SVT plug in & το comp & eq παντως,ο ...φυσικος ηχος του μπασου ειναι λιγο....διαφορετικος... :)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Come_Clarity Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 και εσυ στο μπασο κ ο superfunk στα ντραμς ειστε super. το κομματι σε εμενα τουλαχιστον προκαλεσε ενα περιεργο Mood..περιεργο αλλα ωραιο! good job!
greekdrums Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 κατι σε ταινια του 70 μου κανει.... nice ;) www.autokanelis.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση