Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Με chill out mood 8) για χαλάρωση, μέχρι να έρθει η άδεια. Strat_On_The_Beach.mp3 Ενωμοτάρχης
hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 δηλαδή παίρνεις και άδεια :o :o :o, μπράβο φίλε πραγματικά χαλαρωτικό κομμάτι ;) ;) ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
longshadow Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Αυτά τα IV-I progressions με μεγάλες εβδόμες είναι σκέτη γλύκα και πολύ my cup of tea..(και για να τ'ακούω και για να παίζω) :) ;D Πολύ ωραίο θέμα έχεις βρεί. ;)
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Δεν μου άρεσε καθόλου, όμως :P :P :P! Μπράβο ρε Σπύρο! Μπράβο! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Σκοπελος,Μηλια,ξαστερια μ ενα μπουκαλι Comfort,βοτσαλα κι ερωτολογα...μια φωτια παραπερα... Με ταξιδεψες! Thanks! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Σκοπελος,Μηλια,ξαστερια μ ενα μπουκαλι Comfort,βοτσαλα κι ερωτολογα...μια φωτια παραπερα... Με ταξιδεψες! Thanks! Eρωτύλος ο Σταύρος. ;) Δεν φταίω 'γω αν αυτόματα πήγα στον παραπάνω κύριο. :) InfluenSir!
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Eρωτύλος ο Σταύρος. ;) Ναι λοιπον.Ειμαι. Τί ωραιοτερον της παντος τυπου ερωτικης ''συνομιλιας'' προς τινα? Γι αυτο γραφω αυτα τα απαλα,αισθαντικα ασματα... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Ναι λοιπον.Ειμαι. Τί ωραιοτερον της παντος τυπου ερωτικης ''συνομιλιας'' προς τινα? Γι αυτο γραφω αυτα τα απαλα,αισθαντικα ασματα... ;D Kαι 'γω με μία Τίνα, είχα πάθει τη πλάκα μου. :D InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση