morello Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 δεν εχει ο joey τεχνικη?ε δεν παμε καλα μου φαινεται...το παλικαρι εχει τρελη τεχνικη και δεν το λεω επειδη εμαι μεγαλος θαυμαστης του παντα ειμαι πολυ αντικειμενικος...για παρακολουθειστε μερικα live του και δεν μιλαω μονο για το disasterpieces που ακουγονται ολα τελεια λες και ακους το cd...οσο για τον portnoy εννοειται οτι ειναι πολυ καλος ντραμερ αλλα προσωπικα δεν μαρεσει καθολου,κανενα σολο του απο αυτα που χω δει δεν με ενθουσιασε και βαζω τον joey πιο πανω...παντως δεν μπορουμε να τους συγκρινουμε σαν ντραμερς γιατι παιζουνε διαφορετικα ειδη...και δεν θα ελεγα οτι χαρακτηριζεται σαν γρηγορος ο joey αμα ακουσετε derek roddy,shadoval και γενικα death/black μεταλ ντραμερς εκει μιλαμε για ταχυτητα αλλα ο joey χαρακτηριζεται για την εξυπναδα του στα ντραμς...ολοι οι ρυθμοι του ειναι φοβεροι...και εκει πιστευω φαινεται ενας ντραμερ...το να παιζεις διπεταλο στο 260 και να το κρατας ενα ολοκληρο κομματια αυτο δεν ειναι μουσικη... I am Calm like a bomb
sicmaggot Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 συμφονω απολυτα!!! Οσο για το disasterpieces πραγματι ο ηχος αγγιζει την τελειοτιτα...εχω δει πολλες συναβλιες αλλα σαν και αυτη καμια αλλη...ειναι οπως λες σαν να ακους το cd! ο joey δν παιζει συνεχεια το ιδιο πραμα στην μποτα...εχει τεχνικη! το drumming tou σε παρασηρει...
Steve Lado Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 δεν εχει ο joey τεχνικη?ε δεν παμε καλα μου φαινεται...το παλικαρι εχει τρελη τεχνικη και δεν το λεω επειδη εμαι μεγαλος θαυμαστης του παντα ειμαι πολυ αντικειμενικος...για παρακολουθειστε μερικα live του και δεν μιλαω μονο για το disasterpieces που ακουγονται ολα τελεια λες και ακους το cd...οσο για τον portnoy εννοειται οτι ειναι πολυ καλος ντραμερ αλλα προσωπικα δεν μαρεσει καθολου' date='κανενα σολο του απο αυτα που χω δει δεν με ενθουσιασε και βαζω τον joey πιο πανω...παντως δεν μπορουμε να τους συγκρινουμε σαν ντραμερς γιατι παιζουνε διαφορετικα ειδη...και δεν θα ελεγα οτι χαρακτηριζεται σαν γρηγορος ο joey αμα ακουσετε derek roddy,shadoval και γενικα death/black μεταλ ντραμερς εκει μιλαμε για ταχυτητα αλλα ο joey χαρακτηριζεται για την εξυπναδα του στα ντραμς...ολοι οι ρυθμοι του ειναι φοβεροι...και εκει πιστευω φαινεται ενας ντραμερ...το να παιζεις διπεταλο στο 260 και να το κρατας ενα ολοκληρο κομματια αυτο δεν ειναι μουσικη...[/quote']+1 8)
12plus Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Μήπως τότε θα ήτο καλύτερο να ψάχναμε την τεχνική στα jazz drums?
morello Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 γιατι μονο τα jazz ντραμς εχουν τεχνικη??? I am Calm like a bomb
12plus Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Δεν είπα αυτό, είθισται απλώς να λέμε ότι είναι ένας από τους τομείς που χρειάζεται μπόλικη τεχνική... αν δεν κάνω λάθος πάντα...
morello Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 ναι εννοειται οτι χρειαζεσαι πολυ καλη τεχνικη και εκει αλλα γενικα παντου χρειαζεσαι καλη τεχνικη...ακομη και τσιφτετελια να παιζεις...και για να αποκτησεις καλη τεχνικη πρεπει να εχεις μελετησει καλα τα ''βασικα''... I am Calm like a bomb
nathanlyk Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Διάβασα πολλά σχετικά με τον Joey των Slipknot. Όπως τα σόλα που κάνει, ότι είναι απίστευτα! Σε όσα τον έχω ακούσει δεν κάνει και τίποτα ξεχωριστό. συνεχώς δίκαση σε διπλό χρόνο και κάτι μπούρδες στα tom. Solo είναι αυτό?? Αντίθετα με τον Portnoy που διάβασα ότι είναι χειρότερος από τον Joey- το παλικάρι έχει δηλώσει ότι δεν είναι fan των σόλο στα τύμπανα και παρόλαυτα σε αφήνει άναυδο ότι κάνει σόλο! Για να είμαι ειλικρινής: Ο Joey είναι ένας πολύ γρήγορος drummer αλλά σε φάση.... οτι πάρει ο χάρος.. καθώς κάνει ένα γύρισμα! Ούτε κι ο ίδιος καταλαβαίνει τι κάνει! www.myspace.com/nathanlyk
sicmaggot Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2006 μην κοιτας μονο τα σολο...κοιτα και τα τραγουδια (μαλλον ακου τα) οπου εχει τεχνικη στα ποδια και δν παιζει συνεχεια 16α...αλλα εχει πολλες εναλαγες
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2006 Παιδιά φανταστείται το εξής...Τον Jordison στους Theater και τον Portnoy στους Slipknot.Πιστέψτε με και οι δύο θα τα βρουν σκούρα.Θέλω να πω ότι (όντας μεγάλος φαν των Slipknot)ότι ο Joey είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει.Η μουσική των Slipknot επιβάλει λίγο ένα χαόδες και ωμό παίξιμο στα drums και το στυλ του εν λόγω drummer πιστεύω ταιριάζει γάντι. Όσο για τα γυρίσματα που δεν καταλαβαίνει τι κάνει πιστέυω καταλαβαίνει πάρα πολύ καλά τι κάνει μιας και δεν χάνει το χρόνο όπως άλλοι που κάνουν γύρισμα αντί να σκάσουν στο 1 σκάνε στον γάμο του Καραγκιόζη :lol: Επίσης σκεφτείτε το πολύ απλό.Είναι ο πιο δημοφιλής στη μπάντα.Οι περισσότεροι μόνο αυτόν ξέρουν.Γιατί άραγε;;; :D :wink: You are wrong f**ked and overatted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση