spirosg Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 Έχω εδώ και 15 περίπου χρόνια στην κατοχή μου αυτό το όργανο. Μέχρι τώρα δε κατάφερα να βρώ τι είναι.Σήμερα όμως αγανάκτησα(για να είμαι και στο πνεύμα των ημερών)και αποφάσησα να ρωτήσω ;D .Ξέρει κανείς πως λέγεται ή έχει δει κάτι παρόμοιο;
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 ή έχει δει κάτι παρόμοιο; ...κάτι "παρόμοιο"...μπορούμε να πούμε είναι το αυστριακό τσίτερ. Αλλά το δικό σου είναι πιό απλοϊκό :D Για τίποτα ρώσικο μου φαίνεται Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
spirosg Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 Αν θυμάμαι σωστά το έχω πάρει από το Μόναχο...οπότε κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτό που λες...ευχαριστώ πολύ.
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 Μοιάζει και με μπαντούρα. http://en.wikipedia.org/wiki/Bandura When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Papalampraina Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 Με πρόλαβε ο Ray. Αλλά είναι Bandura σουβενίρ, γιατί οι κανονικές έχουν περισσότερες χορδές. Αν δεις εδώ ο τύπος πουλάει μια αναμνηστική με 15 χορδές. http://cgi.ebay.com/Ukrainian-Bandura-Souvenir-Gift-15-Strings-w-box-NEW-/350466342585 Need.More.Fuzz.
spirosg Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 πάνω που είχα σιγουρευτεί... ευχαριστώ και πάλι :-[
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2011 Bandura (Ukrainian: банду́ра) refers to a Ukrainian plucked string folk instrument. It combines elements of a box zither and lute, as well as its lute-like predecessor, the kobza. ...κάτι "παρόμοιο"...μπορούμε να πούμε είναι το αυστριακό τσίτερ. Για τίποτα ρώσικο μου φαίνεται ...δεν έπεσα και πολύ μακρυά :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση