giwrgoss Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Ένα τραγούδι γραμμένο (στίχοι και μουσική) από εμένα Aκούω κριτική ;D
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Πάνε χρόνια που δεν έχω ακούσει ελληνόφωνο ροκ κομμάτι με μη τετριμμένα ακκόρντα, με έξυπνο στίχο, με, με, με. >:( Ηθελα να 'ξερα τι επιρροές έχετε, πραγματικά τι θεωρείτε καλή μουσική. InfluenSir!
yannis37 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 μαζί σου Νέστωρ μεγάλη συζητηση.....για αλλού... ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
funky_bassman Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Πάνε χρόνια που δεν έχω ακούσει ελληνόφωνο ροκ κομμάτι με μη τετριμμένα ακκόρντα, με έξυπνο στίχο, με, με, με. >:( Ηθελα να 'ξερα τι επιρροές έχετε, πραγματικά τι θεωρείτε καλή μουσική. Ο καθένας γράφει ότι του αρέσει και τον εκφράζει... Πόσο ποιο τετριμμένο από την φασολάδα των Maiden που μαμάνε και δέρνουνε? Η από τα άπειρα reef σε πεντατονική σχεδόν όλου του rock φάσματος? Τι θεωρείς εσύ ΜΗ τετριμμένα ακόρντα και έξυπνο στίχο? Το κομμάτι είναι ωραίο και μου αρέσει πολύ η φωνή του τυπά... LA ROJΑ ARMADA
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Τι θεωρείς εσύ ΜΗ τετριμμένα ακόρντα και έξυπνο στίχο? Αυτά YouTube - Broadcast Yourself ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΥ-ΚΟΥΤΡΑΣ Αν θες κι'αλλα συνεχίζω. ;) InfluenSir!
funky_bassman Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Σωστά το ρίσκο έχει πολύ έξυπνους στίχους... Και το παίξε Μάρκο πολύ πρωτότυπες εναλλαγές ακόρντων... Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε... ;D LA ROJΑ ARMADA
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε... ;D Aν όλοι μα όλοι συμφωνούσαν, τότε θα υπήρχε ένα είδος μουσικής. Επί του θέματος τώρα, συμφωνώ ότι διαφωνούμε για το αν το "πάνε χρόνια" είναι ένα ωραίο τραγούδι. ;) InfluenSir!
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Ο καθένας έχει ένα κοινό στο οποίο απευθύνεται. Για το κοινό που υποθέτω ότι απευθύνεσαι, μια χαρά είσαι... (Καλά κι εσύ ρε Νέστωρ συγκρίνεις Φατμέ και Μούτση με κάποιον που ίσως τώρα κάνει τα πρώτα βήματά του; (Για τον Κούτρα απλώς θα σιωπήσω ;) ) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Ο καθένας έχει ένα κοινό στο οποίο απευθύνεται. Για το κοινό που υποθέτω ότι απευθύνεσαι, μια χαρά είσαι... Ποιό είναι το κοινό του? InfluenSir!
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω αλλά υποθέτω από αυτό που ακούω ότι δεν απέχει από εκείνο των σύγχρονων εντεχνο-ποπ ελλήνων τραγουδιστών... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση