sandman Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Καλημερα Θελω τα φωτα σας για μια αλλαγη που θελω να κανω στο στησιμο του στουντιο. Αυτη τη στιγμη οι εξωτερικες πηγες μου (συνθεσαιζερ / μικροφωνο) φευγουν απο μια κονσολα (Mackie, απο "alternate" καναλι) στην εισοδο της καρτας ηχου του υπολογιστη. Ο υπολογιστης στελνει την εξοδο πισω στην κονσολα και απο εκει σε ενεργητικα μονιτορ. Με αυτο τον τροπο ηχογραφω φωνητικα (με ακουστικα φυσικα) και εχω απο πισω τα καναλια του υπολογιστη να τρεχουν, δηλαδη ολα "παντρευονται΄" στη κονσολα και φτανουν απο τα ακουστικα στα αυτια μου. Ωραιος τροπος και βολικος. Θελω ομως να βγαλω την κονσολα απο το στουντιο, ειναι ακομα ενα μηχανημα, κι αλλα καλωδια, κι αλλα ρευματα, κι αλλος χωρος "χαμενος". Εδω ειναι που θελω τη συμβουλη σας σε συνδεσμολογια και εξοπλισμο. Εχω σταμπαρει το Mackie Big Knob και το Presonus Central Station αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτα θα μου δωσουν την επιστροφη του ηχου απο τον υπολογιστη πισω ωστε να μπορω να ηχογραφησω τα φωνητικα.. κοινως.. μπερδευτικα, κι οσο διαβαζω μπερδευομαι ακομα παραπανω. Οποιαδηποτε συνδρομη ευπροσδεκτη. Ευχαριστω :)
pkole Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Το mackie και το presonus που κοιτάς, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν αυτό που κάνει η κονσόλα σου. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Έχεις μια κάρτα με 2 εισόδους και 2 εξόδους. Αντίστοιχα έχεις συνθεσαιζερ/μικροφωνο και ηχεία/ακουστικά. Το μικρόφωνο χρειάζεται οπωσδήποτε προενίσχυση (η emu δεν έχει). Τα ακουστικά επίσης χρειάζονται προενίσχυση (που επίσης δεν έχει η κάρτα σου). Όπως καταλαβαίνεις με την κάρτα που έχεις η κονσόλα σού είναι απαραίτητη. Οπότε μείνε όπως είσαι.
sandman Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Ισως θα επρεπε να αναφερω πως ανεξαρτητα των προενισχυσεων της κονσολας, το μικροφωνο περναει απο προενισχυση της Presonus, ουσιαστικα δεν χρησιμοποιω την ενισχυση απο την Mackie. Τωρα, για την ενισχυση των ακουστικων δεν το ειχα σκεφτει, αλλα το Big Knob νομιζω εχει για αυτα? Δινει κι ολας δυο εξοδους για ακουστικα.
sandman Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 A και να αναφερω επισης πως προφανως μιλαω για αγορα αλλης καρτας ηχου (για παραδειγμα, κοιταζα την Lexicon Omega). Οποτε μιλαω για μια ολοκληρωμενη λυση κι οχι εκ των εσω μονο.
pkole Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Αν είναι να πας σε άλλη κάρτα, πάλι δεν χρειάζεται να πάρεις το big knob ή το presonus. Πες μας λίγο και το budget σου. Με το τσιγγέλι θα στα βγάζουμε;;; ;D
sandman Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Θα μπορουσα να φτασω ως (ταβανι) τα 400 ευρω
allobarr Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Τσέκαρε την focusrite saffire pro40. 8 προενισχυσεις, 2 έξοδοι ακουστικών κλπ
sandman Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Καμια αποψη για την M-Audio Fast Track Ultra? Ουσιαστικα με ενδιαφερει να βρω καλυτερα in/out απο την Emu 1212 καθως και καλυτερους converters.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση