santso 4 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 ;D ;D ;D ;D ;D .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται
WilliamSats Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Από Les Paul ;D Σήμερα είναι η επέτειος γέννησής του http://en.wikipedia.org/wiki/Les_Paul Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
gary.. Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Χρωματιστές... ;D Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει το κομπί κάτω δεξια! ???
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Ενεργοποιεί το πληκτρολόγιο ως προς τις χορδές. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
WilliamSats Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει το κομπί κάτω δεξια! ??? Πρέπει να είναι απ'τα "Νιού Έϊτζ Σελφ Τιούνινγκ Ρομποτομοντέλα" ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Α ωραία !!! Θα μάθω και κιθάρα... Marathon που είσαι; Παίζει όλες τις νότες από το πληκτρολόγιο (αριθμοί 1-7) Επίσης και όλα τα κάθετα πλήκτρα του πληκτρολογίου (Q... (A... (Z... Είναι και πολυφωνικό ;D Πωωωωω ;D ;D ;D Ήχο πως αλλάζουμε; ::) Midi δεν έχει αυτό το πράμα; ???
marathon Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Marathon που είσαι; Καλά...στην ηλικία σου εντυπωσιάζεσαι με τέτοια? ;D ;D ;DΞεχνάς τη παρουσίαση του studio του Peter Gabriel μόλις είχε ξεκινήσει το Real Worlds που μπορούσες να παίξεις interactive με το κάθε ethnic όργανο? Το έχω δε σε format Cd-i :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Καλά...στην ηλικία σου εντυπωσιάζεσαι με τέτοια? ;D ;D ;D Εγώ είμαι μικρός ακόμα όχι σαν κάτι άλλους ;D Με το που το είδα όμως, αμέσως σε θυμήθηκα ;D
panouhl Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 παιδιά μην τις πολυπαίζετε τι χορδές γιατί σε λίγο θα θέλουν αλλαγή και δεν έχει λεφτά η google!!!
John Goumis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 For anyone who puts down Les Pauls, from Les and Me :) Happy Birthday, Les!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση