George_Arvanitidis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 seymour duncan distortion ή Gibson Dirty Fingers?....ειναι η απορια μου ποιος απο τους 2 ειναι περισσοτερο aggressive ? ποιος απο τους 2 ειναι περισσοτερο ευκρινής ? τελευταιο κ πιο βασικο.... ποιος απο τους 2 κανει για χαμηλό κούρδισμα χωρις να "λασπωνει" ?
Mike G Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 seymour duncan distortion ή Gibson Dirty Fingers?....ειναι η απορια μου ποιος απο τους 2 ειναι περισσοτερο aggressive ? ποιος απο τους 2 ειναι περισσοτερο ευκρινής ? τελευταιο κ πιο βασικο.... ποιος απο τους 2 κανει για χαμηλό κούρδισμα χωρις να "λασπωνει" ? 1) seymour duncan distortion 2) seymour duncan distortion 3) seymour duncan distortion για bridge θέση,για νεκ βάλε κάτι άλλο. Που θα τονε βαλεις καλε μου? όντως,σε τι κιθάρα.Fixed bridge,tremolo?
George_Arvanitidis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 bridge θεση σε κιθαρα με γεφυρα
Mike G Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 bridge θεση σε κιθαρα με γεφυρα Ωραίος,αν έχεις αποκλείσει άλλες επιλογές σου είπα τη δικιά μου πρόταση ;D
blackie Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Εγω αναμεσα στους δυο διαλεγω ενα τριτο... SD Custom(SH-5) Δεν ειναι αγκρεσίφ αλλα εχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προτερημα τουλαχιστον για μενα... Δ-Ε-Ν ΞΥΝΕΙ Ασε που ειναι καταλληλος για pinch harmonics...
VKz Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Ο Dirty Fingers ειναι πραγματικα ενας υπεροχος μαγνητης πολυ υποτιμημενος και κατα την γνωμη μου σε αυτα που προανεφερες κερδιζει! παρολα αυτα και οι 2 ειναι πολυ καλοι! τους χρησιμοποιω και τους 2!
George_Arvanitidis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 ειμαι σαφεστατος φιλε μου αναμεσα σε αυτους τους 2 θελω γνωμη,οχι για τριτους (απο τριτους εχω υπ'οψην μου κ αλλους αρκετους π.χ d activator κ.λ.π ) επισης εγω τον θελω να ξυνει αρκετα οσοι δεν ξυνουν δεν με απασχολουν.... κ κατι που δεν διευκρίνισα κ ζητω συγνωμη....ειναι οτι παιζω αμερικανικο new rock σε υφος seether κ.λ.π δλδ ειμαι κουρδισμενος σε Ντο# (εναμιση τονο κατω) οποτε καταλαβαινεις....
George_Arvanitidis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 συμφωνω για τον Dirty Fingers αφου κ η ιδια η gibson τον εχει στις τελευταιες επιλογες κ απορω κιολας ειναι ενα πολυ-πολυ-πολυ μεγαλο δείλημα.με καταλαβαινεις?
blackie Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Εγω σου προτεινα το μαγνητη με τη περισσοτερη ευκρινεια απο ολους οσους ανεφερες... (η επιλογη D-activator ειναι αστεια για μενα) Ακομα δεν εχουμε ακουσει τη κιθαρα που θα τοποθετηθει ο μαγνητης... Αν βαλεις τον dirty Fingers σε alder σωμα οι υψηλες συχνοτητες θα σε κουφανουν... Οπως λεει και η ιστοσελιδα της seymour duncan ο Custom ενδεικνυται για χαμηλοκουρδισματα... "P.A.F. on steroids" tone. Used for classic rock, heavy rock, funk, punk, R&B, metal and drop-tunings. The ceramic magnet and custom coil design give it compressed dynamics, an enhanced harmonic structure, and a punchy bass. Perfect for dropped tunings without "mushing" out. Αυτοι τα λενε...οχι εγω...κανε οτι θεωρεις σωστοτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση