Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Τελικά είχε δίκιο ο φίλος makistzou όντως την έχουν στο telesound. Στο art music έχουν μόνο την eclipse 2. Θα φύγω σαν το πουλί όπου να ναι να πάω να την δώ!  ;D

Η συγκεκριμενη κιθαρα εχει καθολου χαρακτηριστηκα λες πολ ? Η μονο το σχημα ? δεν μιλαω για ηχο , αλλα για αισθηση ,  μπρατσο κτλ...

Δεν νομίζω... Κυρίως λόγω extra jumbo frets, λεπτότερου μπράτσου. Είναι μέταλ κιθάρα και έχει αυτόν τον προσανατολισμό. Τώρα θα την δω και από κοντά και θα ξέρω καλύτερα.

Δημοσιευμένο

Τελικά είχε δίκιο ο φίλος makistzou όντως την έχουν στο telesound. Στο art music έχουν μόνο την eclipse 2. Θα φύγω σαν το πουλί όπου να ναι να πάω να την δώ!  ;D

Δεν νομίζω... Κυρίως λόγω extra jumbo frets, λεπτότερου μπράτσου. Είναι μέταλ κιθάρα και έχει αυτόν τον προσανατολισμό. Τώρα θα την δω και από κοντά και θα ξέρω καλύτερα.

εμαθες μηπως ποσο την εχει...?

Δημοσιευμένο

Μου είπε απ το τηλέφωνο ότι είναι η τελευταία και θα μου κάνει πολύ καλή τιμή.... (για να με ψαρώσει προφανώς - αλλά εγώ δεν μασάω  8) :P )

Εγώ έτσι κ αλλιώς δεν έχω τόσα άμμεσα, οπότε κλαιν....

Μην πας να την πάρεις πριν την παίξω ε??? Γιατί δεν το κόβω να την βρίσκω αλλου!

Δημοσιευμένο

Μου είπε απ το τηλέφωνο ότι είναι η τελευταία και θα μου κάνει πολύ καλή τιμή.... (για να με ψαρώσει προφανώς - αλλά εγώ δεν μασάω  8) :P )

Εγώ έτσι κ αλλιώς δεν έχω τόσα άμμεσα, οπότε κλαιν....

Μην πας να την πάρεις πριν την παίξω ε??? Γιατί δεν το κόβω να την βρίσκω αλλου!

o γιωργος στα τελεσαουντ ειναι σωστος... θα σου κανει καλη τιμη... θα δεις...

Δημοσιευμένο

o γιωργος στα τελεσαουντ ειναι σωστος... θα σου κανει καλη τιμη... θα δεις...

Kudos στον lambrosgg...

Έχω πάρει από εκεί την 7χορδη Schecter μου και ήταν όλοι πολύ ξηγημένοι.

Μου έκαναν και setup δωρεάν λίγες μέρες μετά από όταν την πήρα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...