savasavram Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Δεν πάει πολύς καιρός που μπήκαμε στούντιο για τον διαγωνισμό! Περισσότερο το κάνουμε για να έχουμε υλικό και την εμπειρία. ::) Έτσι σας το παραθέτω για να μου πείτε τη γνώμη σας. ;D Είναι μία ζωντανή πολυκάναλη ηχογράφηση σε επαγγελματικό χώρο. To site μας: :D www.OnlySundays.gr :D
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Περιέργως μου θύμισε το Μπριγιόλ του Μπουλά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
gkou Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Και μένα αυτό μου θύμισε :D Μμμ, δεν μου κόλλαγε καλά η μελωδία με τους στίχους... Επίσης θα ήθελα να ακούσω την κοπέλα να τραγουδάει περισσότερο ;) https://myspace.com/gkou
savasavram Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Ναι :D Πράγματι φέρνει λίγο γενικότερα στο κομμάτι με το απίστευτο μπαλέτο στο βίντεο κλιπ :D Όσο για την κοπέλα δεν είναι πια στο συγκρότημα οπότε δυστυχώς δεν έχω κάτι καινούργιο εκτός από:
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Τελικά ποιος βγήκε Φούντα-Μπάντ; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
savasavram Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Τελικά ποιος βγήκε Φούντα-Μπάντ; Θέλει 3 συγκροτήματα για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός! Και είμαστε....1 ως τώρα :D Ελπίζω το Καλοκαιράκι να υπάρξουν κι άλλοι
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Που μπορώ να βάλω υποψηφιότητα? Έτσι για ν' αρχίσει ο διαγωνισμός. Εχω σκαρώσει κάτι στιχάκια μούρλια. Τι ζουμερή μπέμπα και τέτοια, απλά σας το λέω από τώρα, αγωνίζεστε για τη 2η θέση. InfluenSir!
savasavram Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Που μπορώ να βάλω υποψηφιότητα? Έτσι για ν' αρχίσει ο διαγωνισμός. Εχω σκαρώσει κάτι στιχάκια μούρλια. Τι ζουμερή μπέμπα και τέτοια, απλά σας το λέω από τώρα, αγωνίζεστε για τη 2η θέση. Χαχαχα! :D Καλώς... Σου πα εμείς το υλικό θέλαμε... Είναι studio project που σημαίνει ότι δεν στέλνεις τη δουλειά σου-την ηχογραφείς εκεί! Σε ένα πακέτο 5 ωρών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση