Playsound Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Γειας σας φορουμιτες!!! εχω προβλημα με export στο cubase οταν παω να κανω export μου βγαζει ( Α cpu overload occured during the export!) τι φταιει ?
kostas80 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Με κάποιο τρόπο παραφορτώνεις τη cpu του pc (pc έτσι ?) ή έχεις κι άλλα βαριά προγράμματα ανοιχτά ή το εργαλείο δε σηκώνει πολλά πολλά ή προσπαθείς να κάνεις export με πολύ μεγάλο sample rate . σε τι μορφή κάνεις export ? mp3 , wav κλπ www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Playsound Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Με κάποιο τρόπο παραφορτώνεις τη cpu του pc (pc έτσι ?) ή έχεις κι άλλα βαριά προγράμματα ανοιχτά ή το εργαλείο δε σηκώνει πολλά πολλά ή προσπαθείς να κάνεις export με πολύ μεγάλο sample rate . σε τι μορφή κάνεις export ? mp3 , wav κλπ Δεν εχω κανενα προγραμμα βαρυ εκτος απο το cubase... το κανω σε μορφη wav το sample rate ειναι 44.100hz/24bit εχω 3 gb ram iσως αυτο φταιει ? χρειαζομαι παραπανω ?
kostas80 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 δοκίμασε στα 16bit . (που είναι και το σύνηθες ) όχι δε φταίνε τα 3GB RAM .... εγώ με 1 δεν είχα ποτέ θέμα . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Vegeterian Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Το πρόβλημα είναι στις ρυθμίσεις σου. Δές κάποιο τουτόριαλ στο γιούτιούμπ να σε βοηθήσει. Η ράμ σου ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ!!! Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis
pkole Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Είναι καθαρά software το πρόβλημα. Πες μας βήμα βήμα τι κάνεις, για να βρούμε το λάθος.
Playsound Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 εχω 54 καναλια μερικα ειναι φωνες και αλλα vst's και σε ολα εχουν plug-ins μηπως φταιει αυτο ?
Vegeterian Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 εχω 54 καναλια μερικα ειναι φωνες και αλλα vst's και σε ολα εχουν plug-ins μηπως φταιει αυτο ? 54 κανάλια? :o Τι κάνεις το σάουντρακ για το Lord of the Rings??? Ίσως τότε να θές περισσότερη ραμ... Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis
Playsound Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 54 κανάλια? :o Τι κάνεις το σάουντρακ για το Lord of the Rings??? Ίσως τότε να θές περισσότερη ραμ... ;D ειναι 5 κουπλε ρεφρεν και μερικα backing fx φωνητικα :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση