lgbesios Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Το άλλο με το χτένισμα και το αποτέτοιο το ξέρεις? Προς πάσα νόσο ......και νεκρούς ανασταίνει ;D να σου στείλω το τηλέφωνο της rust never sleeps
ntroulis Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2011 Eγω Γκασαρω παντα για μια ακομα BC Rich εγω παλι για μια BRJR Vixen ;)
Wild_Rose Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2011 GASSSSSSSS για τη Silverburst SG που φέρνει ο thomann για να κάνει παρέα στη Silverburst Les Paul Studio που έχω..... I'd die without music...
inkve Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2011 Uploaded with ImageShack.us και ολο λεω θα την δωσω...αλλα οταν τα χερια πλησιαζουν στο πληκτρολογιο για την αγγελια δεν βαστανε ουτε ενα γραμμα να πατησουν...
yannis37 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 εμένα δηλαδι να μην με πιάσει? ;D http://www.reverendguitars.com/reverend/guitars/signature_series/rick_vito_signature.html και τις εχει και προσφορα! νομιζω γυρω στα 800€ ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση