BRAIN Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2004 OP Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2004 Το demo "Της αγάπης" γράφτηκε το 1999 σε κάποιο γειτονικό στούντιο χωρίς καμία πρόβα και με όλη την ενορχήστρωση απλά να παίζει στο κεφάλι μου χωρίς δοκιμές απλά ήθελα να ακούσω καταγεγραμένες τις ιδέες μου, δεν υπάρχει συγκρότημα μόνο η βοήθεια του ηχοληπτη που έτυχε να είναι και μουσικός ο οποίως πιστεύω ότι βοήθησε αρκετά να φανταστειτε ότι γνωριμία, παιξίματα και mix έγιναν σε 7 ώρες, για μένα ήταν απίστευτο. (κιθαρα conekt, roland 1010 kai dm5 allesis + qubase σίγουρα λαμβάνω υπ` όψη όλες τις παραπάνω συμβουλές και σε περίπτωση κανονικής παραγωγής θα είμαι αρκετα προσεκτικός και σας ευχαριστώ από καρδίας όλους. αυτό που δεν θα καταφέρω να αλλάξω είναι το ύφος και το συναίσθημα εκεί τα πράγματα ευτυχώς για μένα δεν στρογγυλεύουν γενικά πιστεύω ότι ή μουσική τέχνη είναι όπως η ζωγραφική βγάζεις την ψυχή σου και η ψυχή δεν θέλει λούσα, σίγουρα μια καλή παραγωγή και οι συναισθηματικές δυναμικές των μουσικών και με την πολύτιμη βοήθεια του αφανή ήρωα ηχολήπτη, μπορούν να δώσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα που άλλοι θα το αγαπήσουν και άλλοι θα το φτύσουν. παρότι τώρα τελευταία έχω αποκτηση κάποιο μικρο εξοπλισμό δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηχολήπτη οπότε λεω κάθε κατεργάρης στο πάγκο του ελπίζω κάποτε η τσέπη μου να μπορέσει να σηκώσει κανονική παραγωγή. ευχαριστώ και πάλι. brain
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση