Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καποιοι ΔΕΝ ψαχνουν..

http://www.noiz.gr/index.php?topic=153444.0

;D

Μπορεις πιστευω να μην εισαι ειρωνικος και να σκεφτεσαι πως δεν ειμαστε ολοι τοσο εξυπνοι οπως εισαι εσυ ισως(προσωπικα εγω δεν ειμαι καθολου γι αυτο στο λεω)

Να αναφερω οτι το ειδα το ποστ και για να ειμαι ειλικρινης το διαβασα 2 φορες μαλιστα...

αλλα την απαντηση που ηθελα μου την δωσαν οι παραπανω noizαδες γιατι δεν ααφεροταν ξεκαθαρα σε κανενα απ τα ποστ που υπαρχουν...

Ευχαριστω πολυ παιδια...βοηθησατε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολυ γιατι ημουν σε δηλημα καιρο και εχανα τις προσφορες τη μια μετα την αλλη απ τον φοβο να μην γινει καμια στραβη !

Να σται καλα και αν εχετε κανενα θεμα με πιανο,synth,keyboards,θεωρια της μουσικης,αρμονια,συνθεση,ενορχηστρωση,μουσικοθεραπεια,μουσικα συνολα πολυ ευχαριστως να βοηθησω !

Δημοσιευμένο
Μπορεις πιστευω να μην εισαι ειρωνικος και να σκεφτεσαι πως δεν ειμαστε ολοι τοσο εξυπνοι οπως εισαι εσυ ισως(προσωπικα εγω δεν ειμαι καθολου γι αυτο στο λεω)

Εκανες ενα μικρο λαθακι στο ποστ σου,σε διορθωνω.. ;D

Μπορεις πιστευω να μην εισαι ειρωνικος και να σκεφτεσαι πως δεν ειμαστε ολοι τοσο εξυπνοι εναντιον της ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ  οπως εισαι εσυ ισως(προσωπικα εγω  ειμαι ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΟΙΜΩΝ ΛΥΣΕΩΝ γι αυτο στο λεω)

Ειπες οτι ΕΨΑΞΕΣ (και μαλιστα ΔΥΟ φορες),προφανως ΔΕΝ ΕΨΑΞΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...ολα τα αλλα που λες ειναι κλασσικες δικαιολογιες ελληνικου τυπου.  

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Εκανες ενα μικρο λαθακι στο ποστ σου,σε διορθωνω.. ;D

Ειπες οτι ΕΨΑΞΕΣ (και μαλιστα ΔΥΟ φορες),προφανως ΔΕΝ ΕΨΑΞΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...ολα τα αλλα που λες ειναι κλασσικες δικαιολογιες ελληνικου τυπου.  

δικαιωμα σου να πιστευεις ΟΟΟΟΟ,τι θελεις και δεν θα σου αλλαξω εγω γνωμη...

εγω ειπα απλα την αληθεια κι απο εκει και περα η ελληνικη καχυποψια που σε διακατεχει μαλλον σε προδωσε !

κανενα προβλημα απο εμενα !

τουλαχιστον υπαρχουν εξυπηρετικοτατα ατομα εδω μεσα και με βοηθησαν σε αυτο που ηθελα !

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...