behindthemask Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 ...αναφερομαι στη συνδεση αυτης με καποιον ενισχυτη η με την καρτα ηχου - το line in 1 & 2 σαν επιλογη για το output Μου ακουγεται πολυ digital ενω αντιθετα το amp1 & amp2 ( με το δευτερο καπως πιο μουντο ) πολυ καλυτερα - Εσεις τι επιλεγετε ;;;; thanx
gary.. Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Τι ενισχυτή έχεις? Όταν πιο παλια είχα ένα marshallακι (15DFX) στα AMP μου ακουγόταν πολύ μουντό και το είχα στο LN2, δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή όχι, εκεί μου ακουγόταν καλύτερα. Τώρα, σε ενισχυτή full λάμπα το έχω γυρίσει στο AMP1 (που υποδεικνύει και το manual) και ακούγεται τέλεια..
behindthemask Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Στις 26/5/2011 στις 8:26 ΜΜ, gary.. είπε Τι ενισχυτή έχεις? Όταν πιο παλια είχα ένα marshallακι (15DFX) στα AMP μου ακουγόταν πολύ μουντό και το είχα στο LN2, δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή όχι, εκεί μου ακουγόταν καλύτερα. Τώρα, σε ενισχυτή full λάμπα το έχω γυρίσει στο AMP1 (που υποδεικνύει και το manual) και ακούγεται τέλεια.. σε συνδεση απο μπροστα αναφερεσαι η στο return του fx loop ;;; τον TECH 21 POWER ENGINE εχω αλλα ρωταω γενικοτερα....
gary.. Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Από μπροστα..ο blackheart δεν έχει λουπα. Αλλά δε μ ενοχλεί, ακούγεται πολύ καλα έτσι. :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση