Mike Montezuma Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 καλημερες παιδια..εχω σταμπαρει τις παραπανω κυριες και ειμαι σε τρελο δειλημα.. παιζω απο μpλουζ κ τζαζ μεχρι ιντι κ λιγο πιο βαρυ ροκ και πραγματικα δεν ξερω ποια θα μου κανει περισσοτερο κυριως ηχητικα.. θελω αποψεις και κυριως εμπειριες..και μια κ εχουμε και τελε ο κυριος σουπερφανκ ασ καταθεσει φωτα (βεβαια η τελε ειναι με ντιμαρτζιο twang set eno i les paul me gibson burstbuckers).. thanks
kostas80 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 δεν ξερω ποια θα μου κανει περισσοτερο κυριως ηχητικα.. Αν δεν ξέρεις αυτό ...... δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς . Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Και οι δύο είναι εξαιρετικές κιθάρες. Προσωπικά έχω και Baja και Epiphone Les Paul Standard Plus. Και με τις δύο μπορείς να παίξεις ό,τι γουστάρεις. Αν με υποχρέωνες να έπαιρνα μόνο μια, θα διάλεγα την Baja (αλλά για καθαρά προσωπικούς λόγους). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
yannis37 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 οσο το σκεφτεσαι καποιος αλλος θα παρει τηλεφωνο και........γεια σου ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Mike Montezuma Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Απο τις απειρες συζητησεις που εχω κανει εδω και εχω διαβασει εχω καταλαβει οτι η τελε εχει ολο αυτο το πριμαριστο σκαστο..π αγαπω εννοειται και οτι ειναι ενα all around οργανο.. η επι επισης εχει αυτο το μπασατο και μουντο που επισης αγαπω και με αυτην μπορεις να παιξεις πολλα ειδη..απλα ολος ο κοσμος εχει μια επι και ηχητικα πλεον ειναι κορεσμενη στα αυτια μ..αυτο δεν σημαινει οτι δε σπερνει..και νομιζω η συγκεκριμενη ειναι απο της πολυ καλες επι.. και εκει ερχεται το δειλημα.. να φανταστειτε προηγουμενη κιθαρα fender Jaguar αγορασμενη ακριβως για τον ΄χαρακτηρα΄΄ στον ηχο..περιορισμενη ομωσ σε ειδη μουσικης....
yannis37 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 μονο μια λυση εχεις.....παρε και τις 2 αλλιώς ριξε κορωνα γραμματα ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Αν δεν ξέρεις αυτό ...... δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς . Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους . +2000 η jaguar ειναι μια πολυ περιορισμενη κιθαρα για καποιον που θελει να παιξει ΟΛΑ τα ειδη μουσικης,η tele ειναι μαζι με τη strat η πιο ευελικτη κιθαρα που υπαρχει...η les paul κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι βασικα μονο για..."να ροκ" (εκτος κι αν φοραει Ρ90) αλλα και παλι αν δεν ξερεις ΕΣΥ τι θελεις δυσκολα θα σε βοηθησουμε εμεις.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kostas80 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Να πούμε βεβαίως ότι φυσικά και υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου ;D ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Mike Montezuma Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Σουπερ τι εχεις να πεις για τους dimarzio twang που φοραει.. επισης παιζουν οντως τοσο μεγαλες διαφορες απο baja se baja?
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 μια χαρα μαγνητες ειναι,στο βαρος ναι υπαρχουν διαφορες,παρε την ελαφρυτερη που θα βρεις (βεβαια και βαρια να βρεις αν σου αρεσει χτυπα την) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση