haryy Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Έπεσα μέσα σε όλα ..από την έξω μεριά. :-X ;D Thanks για το τεστ! http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio
nkod Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Thnx a lot για τα ηχητικά αποσπάσματα.. Χωρίς να γράψω κάτι, να σου πώ την αλήθεια μου άρεσε πολύ το 1ο, και χάρηκα ιδιαιτέρος που είναι Sonor αν και τους έσκισες τα πέταλα με τη μίξη... Πάντως μπράβο για το post και μακάρι να μπορούμε να ακούμε όσο το δυνατό περισσότερα τέτοια δοκιμαστικά thnx again! Give me the freedom to destroy, Give me radioactive toy.
hwept Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Μου αρεσε περισσοτερο το 3 (Ludwig?) Το περιεργο ειναι οτι τα δυο ξυλινα "κουδουνιζουν περισσοτερο απο το μεταλλικο... Εχω επισης μια εντυπωση οτι τα κουρδισματα δεν ειναι αναλογα Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Το περιεργο ειναι οτι τα δυο ξυλινα "κουδουνιζουν περισσοτερο απο το μεταλλικο... Εχω επισης μια εντυπωση οτι τα κουρδισματα δεν ειναι αναλογα +1 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Να ειστε καλα παιδια,μαλλον το παρακανα με το compression και εσεις οι ντραμερς θελετε να ακουτε περισσοτερη λεπτομερεια και δικαιως. Τα μιξαρισα με βαση το δικο μου γουστο(ως κιθαριστας :-\)και με το σκεπτικο οτι πανω σ αυτα θα εμπαιναν και αλλα οργανα αρα δεν ηθελα να τα ''απλωσω''και να γεμισει ο τοπος μπαγκετιες.. ;D. Οσο για τα κουρδισματα,τα Slingerland και ludwig τα γραψαμε οπως μου τα εφερε, το Sonor το εχω ετσι κουρδισμενο στο στουντιο και δεν προσπαθησαμε να τα εξομοιωσουμε.. :-\ Στα επομενα τεστ(αν βρεθει χρονος με το καλο)θα ειμαι πιο Φειδωλος και θα προσπαθησω να απευθυνθω σε ντραμερς,βασιζομενος και στη γνωμη του ιδιου του παιχτη που ουτως ή αλλως μου ειπε ''Πολυ μου το μαζωξες το Ludwig μου... ;D'' GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
zampination Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Να το ρωτησω και δημοσια.. Που τα βρηκες ρε θηριο? Εγω που χω ακουσει αρκετα δε θα καταλαβαινα Χριστο με τετοιο compression... Ε μωρε τωρα!!! ::) ::) ::) Εύκολα το βρήκε! Είναι πονηρός! ;D Διοτι ούτε εσυ ο ιδιος σχεδιαζες πριν το ποστ να κρατήσεις κρυφο το ποιο ειναι ποιο! ;D ;D ;D Ερώτηση: Όταν , αν τελικά ανέβουν :D, μην μας λες, αν γίνεται, ποιό track αντιστοιχεί σε ποιό snare. Εγώ επηρεάζομαι (είμαι υπέρ της Ludwig) :D Aπάντηση: ::) ::) ::) Καλη ιδεα! Μου χουν βγαλει την Παναγια ομως..δεν ανεβαινουν.. Αντε να δουμε αν πεσει κανα μεσο... Kαι έτσι τα έκανες upload με την ίδια σειρά που τα αναφέρεις... 8) 8) 8) Πάντως δείχνει οργανωτικότητα εκ μέρους σου και δεν ξέρω και γω τι δειχνει απο LK μερια! :P :P :P
chembeast Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Μου αρεσε περισσοτερο το 3 (Ludwig?) Το περιεργο ειναι οτι τα δυο ξυλινα "κουδουνιζουν περισσοτερο απο το μεταλλικο... Εχω επισης μια εντυπωση οτι τα κουρδισματα δεν ειναι αναλογα Tα αλουμινένια ταμπούρα είναι στεγνά και δεν κουδουνίζουν σαν τα υπόλοιπα μεταλλικά. ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση