haryy Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Snare 1 - radio king Snare 2 - Ludwig Snare 3 - Sonor Για πες, για πες.. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δεν έχω ιδέα. Αλλά μου άρεσε το "σφιχτό" και funky 3 και ο τόνος της "ουρίτσας" (πως τα λέτε, overtones; ) του 2. Το ένα όχι ιδιαίτερα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Τους πέταξες τα μάτια έξω στο κομπρεσσάρισμα ρε αρχηγέ μου! ;D (αστο λιγο το ρημαδι το τουμπανο να ...αναπνευσει.... ;D) Το πρώτο είναι μάλλον μεταλικό οπότε ειναι το Ludwig,το δευτερο εχει ενα crack που μου θυμίζει το Nobley & Cooley που χρησιμοποιω συχνοτερα απο ολα τα ταμπουρα που γραφω αρα μπορει να ειναι το RK & αρα το 3ο ειναι το Sonor? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Haris Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δεν έχω ιδέα ποιο είναι ποιο, αλλά μου άρεσε περισσότερο το 2 (και ο ντράμερ φυσικά!) Είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν τον ήχο - δέρματα, κούρδισμα, τρόπος και χώρος ηχογράφησης κ.λπ. - που εμένα προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω ένα ταμπούρο σε blindfold δοκιμή, και ειδικά με τέτοιο compression (και έχω το ίδιο και χειρότερο G.A.S. με τα ταμπούρα όπως ο φίλος σου...). Something Wicked This Way Comes
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Τους πέταξες τα μάτια έξω στο κομπρεσσάρισμα ρε αρχηγέ μου! ;D (αστο λιγο το ρημαδι το τουμπανο να ...αναπνευσει.... ;D) Aυτο ειναι αληθεια...αλλα μ αρεσει,μ αρεσει το πατημα... ;D Πληροφοριακα:Threshold -20 Ratio 4:1 ηταν ο insert compressor Και ο μαστερ στα -20 και 2:1. Πιστευω οτι το Ludwig αδικηθηκε αφηνοντας τις ρυθμισεις ιδιες καθως ο compressor αναγκαστηκε να το πατησει πιο πολυ και να του αφαιρεσει πολλα... Παντως υπο αυτες τις συνθηκες,το ταπεινο μου Sonor ανταπεξηλθε καλα... Επεται συνεχεια...(θα του πω να τα φερει ολα.. ;D) Εχουμε λοιπον: 1=Sonor 2=Slingerland 3=Ludwig :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Εχουμε λοιπον: 1=Sonor 2=Slingerland 3=Ludwig Από που παραλαμβάνω τη δωροεπιταγή; :D :D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Από που παραλαμβάνω τη δωροεπιταγή; :D :D ;D Να το ρωτησω και δημοσια.. Που τα βρηκες ρε θηριο? Εγω που χω ακουσει αρκετα δε θα καταλαβαινα Χριστο με τετοιο compression... Κερδισες βιβλιο''Βασιλικουλα και πνευματικα δικαιωματα'' Εκδοσεις Ντιβανι. Θα στο φερω το καλοκαιρι. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Που τα βρηκες ρε θηριο? Η τύχη του ατζαμή... ::) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Κερδισες βιβλιο''Βασιλικουλα και πνευματικα δικαιωματα'' Εκδοσεις Ντιβανι. Θα στο φερω το καλοκαιρι. Θέλω την πρώτη έκδοση! Μόνο πρώτες εκδόσεις συλλέγω :P Η τύχη του ατζαμή... ::) Μπορεί :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Θέλω την πρώτη έκδοση! Μόνο πρώτες εκδόσεις συλλέγω :P Εξαντληθηκε.Eιμαστε ηδη στη δευτερη και επανεγγραφουμε την Τριτη καθως τα δεδομενα αλλαζουν καθημερινα και η ζητηση ειναι απιστευτη...;D Αντε θα σου στειλω και δωρο το ''Διεθνεις διαγωνισμοι και διεθνοποιηση'' λιγο πιο βαρυ,αλλα εξισου απαραιτητο για καθε σεξυ δικηγορο. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση