freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Ηρθε σημερα ο κολλητος μου και ντραμερ ο Λαζαρος(ο οποιος εχει ''μαζεψει''10 snares.. 8))και μετα τον καφε ηχογραφησαμε 3 διαφορετικα ταμπουρα μεσα σε σετ. Το υπολοιπο σετ ηταν μια Sonor 2001 με κλασσικες διαστασεις τυμπανων. Τα Snare 1)Sonor ''S''class maple 14x5'' 2)Slingerland ''Radio King''1961 14x5,5''(1 φυλλο maple) 3)Ludwig ''Supraphonic'' 1966 14x5'' aluminium Mικροφωνα Μποτα-τομ-βαθυ:Shure σειρα PG Snare:Shure SM57 Overheads:Rode NT5 Τα μικροφωνα προενισχυθηκαν και μιξαριστηκαν απο μια Μackie 32-8. Tα ταμπουρα κομπρεσσαριστηκαν απο εναν TC electronic tripleC multiband compressor και το μαστερ σημα απο εναν dbx166A. Δεν χρησιμοποιηθηκε καθολου gate και τα μικροφωνα(7)ηταν ολα ανοιχτα συνεχεια απλα μπηκε λιγο βαθος για το γουστο.. 8) Επομενως τα σηματα δεν ειναι dry αλλα οι ρυθμισεις ηταν ολοιδιες,δεν πειραχτηκε απολυτως τιποτα,αρα μπορουν να βγουν καποια συμπερασματα.. Καλες ακροασεις,γνωμες-κριτικες ευπροσδεκτες! snare1.mp3 snare2.mp3 snare3.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Όταν , αν τελικά ανέβουν :D, μην μας λες, αν γίνεται, ποιό track αντιστοιχεί σε ποιό snare. Εγώ επηρεάζομαι (είμαι υπέρ της Ludwig) :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Όταν , αν τελικά ανέβουν :D, μην μας λες, αν γίνεται, ποιό track αντιστοιχεί σε ποιό snare. Εγώ επηρεάζομαι (είμαι υπέρ της Ludwig) :D Καλη ιδεα! Μου χουν βγαλει την Παναγια ομως..δεν ανεβαινουν.. Αντε να δουμε αν πεσει κανα μεσο... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
funky_bassman Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δεν μου άρεσε κανένα (αρχικά)... Πολύ μπρίκι για τα γούστα μου... Θα έλεγα ότι το 1 είναι ludwig, 2 Slingerland, 3 Sonor... Νομίζω δλδ, μην το παίζω ειδικός στα ταμπούρα... Πάντως αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι πρώτα το παίξιμο του Λάζαρου και δεύτερον το sample3 LA ROJΑ ARMADA
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Με τη σειρά που μου άρεσαν: 1ο το Snare 2 (πιθανολογώ ότι είναι το Slingerland ) 2ο το Snare 3 (πιθανολογώ ότι είναι το Ludwig) 3ο το Snare 1 ( πιθανολογώ ότι είναι το Sonor). Ωραίος drummer! Τον νοικιάζεις; Επίσης πιθανολογώ ότι δεν πέτυχα ούτε ένα! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
chembeast Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Μου άρεσε το πρώτο. Πιο "ψωμομένο",γεμάτο ήχο και με πιο ευχάριστο ρινγκ στα αυτιά μου.
longshadow Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Εγω λέω.. 1...ludwig 2...sonor 3...slingerland Μου άρεσαν τα 2 πρώτα, το 3ο όχι και τόσο...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Μονο να πω οτι τα ταμπουρα εχουν εντονο compression για να μαζευτουν,και αυτο ισως ισοπεδωνει τα χαρακτηριστικα τους.Γι αυτο ειπα οτι δεν πειραχτηκε τιποτα,ωστε να κριθουν στις ιδιες συνθηκες mixing. Θα πω ποιο ειναι ποιο,λιγες μαντεψιες ακομα... ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
IraklisZS Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 εγώ δε ξέρω απο ταμπουρα αλλά μου άρεσαν με σειρά απο περισσότερο σε λιγότερο: 1 2 3 φοβερός ντράμερ! a classic player now...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Ωραίος drummer! Τον νοικιάζεις; Οχι. ;D Aυτο που ακουτε δεν ειναι τιποτα.Μπηκε κρυος και πατησα το Rec και αιντε... Επαιξε μονο οσο ειναι τα δειγματα... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση