audiokostas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 manara πιάνεται ? Ρώτα τον Harry. Ασε που ήταν στο Παρα Πέντε Συγνώμη...νόμιζα ότι μιλάγατε για παλιά... 8) ...δεν θα ξαναενοχλήσω.... Πάνω που άνοιξες τους πάπυρους που είχες για να μας κάνεις φιγούρα ...... Θα μου λείψεις.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Πάνω που άνοιξες τους πάπυρους που είχες για να μας κάνεις φιγούρα ...... Θα μου λείψεις.... Νόμιζα ότι μιλάγατε για παλιά και όχι για χθεσινά... ...τέλος πάντων δεν θέλω να σας κομπλάρω.... ;D Και έχω ακόμα και κάποιους τόμους (από τη μάνα μου) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Έχεις δίκιο. Μιλάμε για αυτά μετά την ανακάλυψη του τροχού. Αυτά τα δικά σου............. ....καλά αλλά βαριά. Ο Μικρός Ήρως ήταν βαρετός. Πολύ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Ο Μικρός Ήρως ήταν βαρετός. Πολύ. έχεις δίκιο...δεν συγκρίνεται με τη Ζάκουλα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
jks4050 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Αστεριξ & Λούκυ Λουκ χαλαρα. Ο Μικρός Ήρωας, για ποια δεκαετία μιλάμε ???
marathon Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Αστεριξ & Λούκυ Λουκ χαλαρα. Ο Μικρός Ήρωας, για ποια δεκαετία μιλάμε ??? Από Wiki http://el.wikipedia.org/wiki/Μικρός_Ήρως "Ο Μικρός Ήρως ήταν εβδομαδιαίο ανάγνωσμα που συνέγραψε ο Στέλιος Ανεμοδουράς και διάνθισε με σκίτσα του ο Βύρων Απτόσογλου για μία ολόκληρη 16ετία, από το 1953 έως το 1968 όταν και διακόπηκε για λόγους που είχαν άμεση σχέση με την επιβολή λογοκρισίας που εφάρμοσε το τότε δικτατορικό καθεστώς." Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Και έχω ακόμα και κάποιους τόμους (από τη μάνα μου) Η Ζωή του Παιδιού Ήμουν συνδρομητής. Ειλικρινά. :o :o Και έπαιρνα και Εν Τουτω Νίκα. :o :o Και διάβαζα και Ρομάντζο, Θησαυρό, Φαντάζιο της βάβως και Επίκαιρα και διάβαζα εφημερίδα από τα 10. Ρε φίλε τώρα που το σκέφτομαι, αν αφιέρωνα το 1/10 στα μαθήματά μου.............. μπααααα, δε νομίζω. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Kαι βέβαια...όταν μεγάλωσα λίγο και μπήκα στο σωστό δρόμο...τη δεκαετία του 80... Κάπου έχω κρατήσει το 1ο τεύχος... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
marathon Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Ωραιος ;D Για να μην μπερδευόμαστε...το Eco de Savanes, δεν ήταν επιπέδου Ζάκουλα. Από τις σελίδες του ξεκίνησαν (και φιλοξενήθηκαν) όλοι οι μεγάλοι (σήμερα), νεαροί και άγνωστοι (τότε)...όπως ο Moebius, o ENKI BILAL, o PHILIPPE DRUILLET, o μέγιστος DANIEL GOOSSENS, ο επίσης τεράστιος MARCEL GOTLIB, o Magnus, ο Μanara...και πολλοί άλλοι που συνέβαλαν στον "Χρυσό Αιώνα" του κόμιξ με αφετηρία τη Γαλλία. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση