atreu73 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Για όλους αυτούς που οι εμμονές τους τους κρατούν φρέσκους και μέσα στο κουτί. traino.mp3 ο χρόνος αρκετός
kostas80 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 πολύ ευχάριστη έκπληξη το ''τραίνο'' σου atreu73 . το μόνο που με ξένισε λίγο ήταν η ντουμπλαρισμένη φωνή στην αρχή . keep doing your stuff . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Μου δινεις την εντυπωση οτι αυτα που τραγουδας ''τα νιωθεις'' φιλε μου και αυτο,θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο.Πρωτα για σενα και μετα για τον ακροατη φυσικα. Χρειαζεσαι δουλεια στην ενορχηστρωση αλλα αυτο θα ερθει με τον καιρο,μεσω της τριβης και αποκτωντας και τα καταλληλα μεσα. Μπραβο σου,συνεχισε ετσι,με αισθημα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 M αρεσε.Ειχε ευαισθησια τσαμπουκα και το feel που βγαινει ειναι πολυ ομορφο. το μόνο που με ξένισε λίγο ήταν η ντουμπλαρισμένη φωνή στην αρχή . Μονο αυτο.Ισως και λιγο καλυτερο μπαλανς στη μιξη αλλα ψιλα γραμματα ισα για να λεμε.
sergei Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 ωραία σύνθεση... ωραία η ενορχήστρωση... η παραγωγή έχει θεματάκια κατα τη γνώμη μου... πχ η φωνή είναι πολύ μπροστά απο τη μουσική, και οι δύο φωνές κάπου μπερδεύονται κάπου ξεμπερδεύονται. ο ήχος των βιολιών ακούγεται κάπως "ψεύτικος" όταν έρχονται μπροστά. και μάλλον η μουσική πρέπει να ακολουθήσει περισσότερο τις δυναμικές της φωνής ( καταλαβαίνω βέβαια οτι αυτό ειναι πολύ δύσκολο με τα midi ) πάντως είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι έβγαλες την απαιτούμενη ένταση χωρίς τα συνήθη "τρικάκια" δλδ ντραμς, ηλεκτρικες κιθάρες (όπως κάνω εγώ ) βρώμικες κυματομορφες κτλ κτλ... αλλ΄μόνο με την ερμηνία σου... https://www.facebook.com/destroear
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Μου αρέσει πολύ. Τα φωνητικά τα ήθελα πιο καθαρά, ενδεχομένως χωρίς το δεύτερο κανάλι. Ενωμοτάρχης
atreu73 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Σε αγγλικό στίχο. Lyrics Goodnight my sweet lie down and sleep just close your eyes and dream about a wondrous place your toys away oh don't you sway no don't you weep my love be calm be sweet and pray the time is now the place is here this place won't hold us down we're high above their fear the time is now the beast is near this place will fade to dust we few, we' re set, we' re clear atreu73+thetrain.mp3 ο χρόνος αρκετός
hyperpanos Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 πολύ μελωδικό, είσαι ωραίος ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση