evilnanouk Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Για χαρα...θελουμε να κανουμε ενα video clip και να το ενταξουμε στο νεο μας cd σαν εφαρμογη Multimedia... Εχουμε τραβιξει ολα τα απαιτουμενα καρε... και ψαχνω ενα προγραμμα ετσι ωστε να μπορω να τα κανω import και να τους δωσω καποια εφφε... Καποτε μου ειχανε πει για ενα τετοιο προγραμμα - πολυ ευχρηστο - αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του.. Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος με τις γνωσεις του please?? Ευχαριστω..
fleamail Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Mάλλον μιλάς για το Studio 9 της Pinnacle... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
kourosava Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Ulead Media Studio Pro. Εύκολο, δυνατό και φθηνό :wink: http://www.ulead.com/msp/runme.htm
antouan_z Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Mακαρι φιλε μου τα πραγματα να ηταν ετσι απλα....αυτο που πρεπει να γνωριζεις εαν θελεις να φτιαξεις ενα αξιοπρεπες βιντεοκλιπ ειναι οτι παντα τραβαμε πλανα εχωντας στο νου μας τι θελουμε να κανουμε στο μονταζ και κατ επεκταση στο προγραμμα το οποιο δουλευουμε….. εαν ξεκινας τωρα να κανεις βιντεοκλιπ χωρις να εχεις καν τις βασικες γνωσεις video editing,τοτε sorry αλλα θα τα βρεις μπαστουνια...εγω ξεκινησα πριν 5 χρονια ,οσο γελοιο και αν ακουγεται με το windos movie maker,ωστε να μαθω απλα το κοψιμο και ραψιμο των σκηνων,μετα ψαχτηκα μονος μου,εκανα τα απαραιτητα σεμιναρια κτλ.....αν απλα θελεις να splitareis τις σκηνες και να τις ενωσεις με ενα απλο εφφε,τοτε παω πασσο....υπαρχουν εκατονταδες προγραμματα εκει εξω,οπου δεν θα σε μπερδεψουν με δυσλειτουργικα interface… Kατοπιν εαν θελεις εξειδικευμενη βοηθεια σε αυτο,ψαξου σε σαιτ αναλογα με μοντερ κτλ η απλα αναθεσε την δουλεια σε καποιον που γνωριζει!!!!
fufutos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Η γνώμη μου είναι..... μια κι έξω μπες στα βαθειά νερά. Adobe premiere. Έτσι κι αλλιώς, τις πολλές ώρες θα τις φας όχι με το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, αλλά με το να ψάχνεις για να βρεις τα κατάλληλα εφε (plugins) που θα σου χρειαστούν ανάλογα το βίντεό σου.
nikos76 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Vegas (sony)!!!!! το απολυτο προγραμμα για γρηγορο editing και σε εικονα και σε ηχο !!!!!έχει ακριβως την ιδια φιλοσοφια με το Acid ... (δε λεω ,και το Premier λεει αλλα ειναι πολυ πιο βαρυ και με πιο δυσκολο περιβάλον ). www.myspace.com/nikosksidis www.nikosxidis.gr
Steve Lado Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Tο Premier ειναι μακραν το καλυτερο αλλα ειναι δυσκολο και απαιτητικο σε CPU και μνημη.........το Studio 9 της Pinnacle ειναι καλη λυση πιστευω για να κανεις μια σωστη δουλεια :wink:
nikosm Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Vegas Video της Sony (πλέον). Απλό και φιλικό στο χρήστη, με την προϋπόθεση ότι διαθέτεις τις βασικές γνώσεις. Εκτός εάν δουλεύεις σε mac, οπότε πας για το Final Cut. Από τα "τέρατα" εγώ θα πρότεινα και το Avid σε... try before buy έκδοση βέβαια... :wink: Είναι πιο... κάτι σαν ProTools για εικόνα. Σεις τι λέτε, antouan_z; P>Πρρουτ!</P>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση