messalion Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 τιποτα φιλε μου - ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω με αυτα που ελεγα μιας και απο αλλου αρχισαμε και αλλου καταληξαμε (αβυσσος η ψυχη μιας μπαντας) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Loki Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 μια σημειωση - η echo που σου ποσταρα θα παρατηρησεις οτι εχει 2 υποδοχες firewire - ειναι για να εχεις την διπλασια ταχυτητα δεδομενων απο οτι η μονή firewire - δυσκολα το βρισκεις αυτο το προσον σε τοσο φτηνες καρτες........ Είσαι σίγουρος για αυτό που λες ότι ισχύει? Δεν είναι chain δηλ η μια για να συνδέεις και επιλέον εξωτερικές FW συσκευές? Πως δηλαδή έχεις διπλάσια ταχύτητα δεδομένων ? Συνδέεις και στις δύο θύρες firewire καλώδια τα οποία συνδέεις και στο πισι? Και αυτόματα η FW γίνεται από 400 σε 800Mbit/s. Δεν νομίζω α ισχύει κάτι τέτοιο και η ιδια η ECHO δεν το αναφέρει πουθενά στο site της , αντιθέτως λέει ότι οι κάρτες της σειράς AUDIOFIRE εχoυν FW 1394a δηλαδή 400Μbit/s. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
pkole Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Είσαι σίγουρος για αυτό που λες ότι ισχύει? Δεν είναι chain δηλ η μια για να συνδέεις και επιλέον εξωτερικές FW συσκευές? Πως δηλαδή έχεις διπλάσια ταχύτητα δεδομένων ? Συνδέεις και στις δύο θύρες firewire καλώδια τα οποία συνδέεις και στο πισι? Και αυτόματα η FW γίνεται από 400 σε 800Mbit/s. Δεν νομίζω α ισχύει κάτι τέτοιο και η ιδια η ECHO δεν το αναφέρει πουθενά στο site της , αντιθέτως λέει ότι οι κάρτες της σειράς AUDIOFIRE εχoυν FW 1394a δηλαδή 400Μbit/s. Φυσικά και δεν ισχύει. Η διπλή θύρα είναι για να συνδέσεις κάποια συσκευή firewire (πχ εξωτερικός σκληρός δίσκος).
messalion Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Φυσικά και δεν ισχύει. Η διπλή θύρα είναι για να συνδέσεις κάποια συσκευή firewire (πχ εξωτερικός σκληρός δίσκος). χωρις να ειμαι εντελως σιγουρος νομιζω οτι γινεται αυτο που ειπα στα mac - θα το ψαξω και παραπανω και θα σου πω αμα θες αυτη την εντυπωση ειχα - μην βαρατε σορρυ !!!!! :o :o :o think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
pkole Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 χωρις να ειμαι εντελως σιγουρος νομιζω οτι γινεται αυτο που ειπα στα mac - θα το ψαξω και παραπανω και θα σου πω αμα θες αυτη την εντυπωση ειχα - μην βαρατε σορρυ !!!!! :o :o :o Ψάξ' το αλλά δεν ισχύει. Μια άλλη χρησιμότητα είναι το λεγόμενο daisy chain. Δηλαδή σύνδεση δύο ή περισσότερων καρτών σε σειρά.
messalion Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ψάξ' το αλλά δεν ισχύει. Μια άλλη χρησιμότητα είναι το λεγόμενο daisy chain. Δηλαδή σύνδεση δύο ή περισσότερων καρτών σε σειρά. εχεις δικιο δεν ισχυει - ζητω συγνωμη για την παραπληροφορηση το daisy chain προυποθετει 2 ιδιες καρτες ή και διαφορετικες ?? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
pkole Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Μόνο ίδιες κάρτες. Συνήθως μπορείς να κάνεις daisy chain μέχρι 3 κάρτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση