Playsound Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Παιδια εχω την εξης απορια αν γινεται καπως να κανουμε mute το σημα που βγαινει απο τα monitors αλλα απο τα ακουστηκα να βγενει κανονικα...
trolley Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Παιδια εχω την εξης απορια αν γινεται καπως να κανουμε mute το σημα που βγαινει απο τα monitors αλλα απο τα ακουστηκα να βγενει κανονικα... Αναλογα με τη κάρτα ήχου που έχεις, αυτό θα πρέπει να είναι εφικτό από το software της κάρτας. Ποια κάρτα έχεις; Mea Culpa
messalion Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 ναι γινεται - κλεινεις τα ηχεια :o :o :o :o αλλα και παλι οπως ειπε και trolley αναλογα την καρτα ηχου που εχεις - συνηθως οι "καλες" καρτες ηχου - (καλες = απο 80 ευρω και πανω) εχουν software που κανονιζεις τα καναλια.....τι καρτα ηχου εχεις να σου πουμε (λεω παλι εγω) !!!! think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
kostas80 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 εχω την lexicon lambda Μόνο κλείνοντας τα μόνιτορ ..... το ίδιο πρόβλημα έχω με την Ωmega :-\ www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
theoctapus Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Μόνο κλείνοντας τα μόνιτορ ..... το ίδιο πρόβλημα έχω με την Ωmega :-\ No, no, no. Υπάρχει κι άλλος τρόπος. Αυτό http://www.thomann.de/gr/sm_pro_audio_nano_patch.htm Είναι monitor controller (βασικά ένα volume μετά την κάρτα ήχου και πρίν τα ηχεία) που έχει και ένα κουμπάκι mute. Υπάρχουν κι άλλες υλοποιήσεις, αλλά αυτή είναι φτηνή. Αυτό έχω στα δικά μου ηχεία για να μην ρυθμίζω την ένταση από το ποτενσιόμετρο του ηχείου. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
pkole Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Δυστυχώς φαίνεται ότι το main out με την έξοδο των ακουστικών μοιράζονται την ίδια έξοδο. Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα controller (πχ το mpatch 2) και να κάνεις τη δουλειά σου. edit: με πρόλαβε το χταπόδι. Ε, βέβαια πως να μη με προλάβει, αφού γράφει με οκτώ πόδια, ή μήπως χέρια; >:( ;D
kostas80 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Σαφώς και με την προσθήκη κάποιου τέτοιου controler ή οποιουδήποτε A/B box λύνεται το θέμα . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Playsound Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα controller (πχ το mpatch 2) και να κάνεις τη δουλειά σου. ωραια ;D μπορεις να μου στειλεις ενα link ?
theoctapus Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 edit: με πρόλαβε το χταπόδι. Ε, βέβαια πως να μη με προλάβει, αφού γράφει με οκτώ πόδια, ή μήπως χέρια; >:( ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση