Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Παιδια εχω την εξης απορια αν γινεται καπως να κανουμε mute το σημα που βγαινει απο τα monitors αλλα απο τα ακουστηκα να βγενει κανονικα...

• Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Παιδια εχω την εξης απορια αν γινεται καπως να κανουμε mute το σημα που βγαινει απο τα monitors αλλα απο τα ακουστηκα να βγενει κανονικα...

Αναλογα με τη κάρτα ήχου που έχεις, αυτό θα πρέπει να είναι εφικτό από το software της κάρτας. Ποια κάρτα έχεις;

Mea Culpa

Δημοσιευμένο

ναι γινεται - κλεινεις τα ηχεια  :o :o :o :o

αλλα και παλι οπως ειπε και trolley αναλογα την καρτα ηχου που εχεις - συνηθως οι "καλες" καρτες ηχου - (καλες = απο 80 ευρω και πανω) εχουν software που κανονιζεις τα καναλια.....τι καρτα ηχου εχεις να σου πουμε (λεω παλι εγω) !!!!

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημοσιευμένο

Μόνο κλείνοντας τα μόνιτορ ..... το ίδιο πρόβλημα έχω με την Ωmega  :-\

No, no, no. Υπάρχει κι άλλος τρόπος. Αυτό

http://www.thomann.de/gr/sm_pro_audio_nano_patch.htm

Είναι monitor controller (βασικά ένα volume μετά την κάρτα ήχου και πρίν τα ηχεία) που έχει και ένα κουμπάκι mute. Υπάρχουν κι άλλες υλοποιήσεις, αλλά αυτή είναι φτηνή. Αυτό έχω στα δικά μου ηχεία για να μην ρυθμίζω την ένταση από το ποτενσιόμετρο του ηχείου.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημοσιευμένο

Δυστυχώς φαίνεται ότι το main out με την έξοδο των ακουστικών μοιράζονται την ίδια έξοδο.

Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα controller (πχ το mpatch 2) και να κάνεις τη δουλειά σου.

edit: με πρόλαβε το χταπόδι. Ε, βέβαια πως να μη με προλάβει, αφού γράφει με οκτώ πόδια, ή μήπως χέρια; >:( ;D

Δημοσιευμένο

Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα controller (πχ το mpatch 2) και να κάνεις τη δουλειά σου.

ωραια  ;D μπορεις να μου στειλεις ενα link ?

Δημοσιευμένο

edit: με πρόλαβε το χταπόδι. Ε, βέβαια πως να μη με προλάβει, αφού γράφει με οκτώ πόδια, ή μήπως χέρια; >:( ;D

multitasking.jpg

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...