Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Ναι!!!!!!!Αυτουνο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D εχουμε ξεφυγειιιι.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Η αλήθεια είναι αφεθήκαμε να μας παρασύρει ο κύριος συνήγορος, ο οποίος τώρα δεν λέει κουβέντα ;D @ κ. Χαρίλαο: Η αλήθεια είναι ότι και εγώ λιγουρεύτικα ένα σάντουιτς και αρχίζω να γυροφέρνω το ψυγείο... :D all this has happened before and will happen again
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Moderator Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Αααααααααα, δηλαδή εννοείς το... intunation ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ναι αυτό εννοεί, αλλά αυτός συνήθως κάνει Indoneration Επίσης την πετονιά την έχει για ξεκάρφωμα :P Το αυτό και το μπουγιουρντί 8) Α να χαθείτε. ;D Δεν φτάνει που διακόπτω την μελέτη ( :P ) μου για να δω τι γράφετε και να απαντήσω ... θα με κάνετε να παω να φάω κι όλας. ;D Αν φας, μη ρυθμίσεις την κιθάρα για τις επόμενες δύο ώρες, είναι κάτι σαν το κολύμπι :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Η αλήθεια είναι αφεθήκαμε να μας παρασύρει ο κύριος συνήγορος, ο οποίος τώρα δεν λέει κουβέντα ;D @ κ. Χαρίλαο: Η αλήθεια είναι ότι και εγώ λιγουρεύτικα ένα σάντουιτς και αρχίζω να γυροφέρνω το ψυγείο... :D Edit: Όχι terry , δεν κάνω τον ψόφιο κοριό. Να φάω πήγα και εγώ λίγο ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Αν φας αντί να μελετήσεις το πρόβλημα είναι διπλό καθώς πέφτει η τεχνική και πρέπει να ανεβάσεις το λουρί εκεί που αρχίζει να γέρνει η 335. Το πρόβλημα δε επιδεινώνεται γιατί έφαγες και γέρνει περισσότερο.... Elementary: Η πετονιά είναι δεμένη στα @@ του μάστορα για να ελέγχεις τις κινήσεις του. (Πρρρρρρρ. Χούα!!!) ;D
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Παιδια,ταπεινη συμβουλη:Mην τρωτε και γραφετε...εχω φαει ηδη τρια τοστ κασερι-γαλοπουλα και δεν καταλαβα τιποτα... ;D Ειμαι ετοιμος για ρυθμιση καβαλαρη μιλαμε... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ναι αυτό εννοεί, αλλά αυτός συνήθως κάνει Indoneration Επίσης την πετονιά την έχει για ξεκάρφωμα :P Το αυτό και το μπουγιουρντί 8) Αν φας, μη ρυθμίσεις την κιθάρα για τις επόμενες δύο ώρες, είναι κάτι σαν το κολύμπι :D Edit: Όχι terry , δεν κάνω τον ψόφιο κοριό. Να φάω πήγα και εγώ λίγο ;D ;D ;D Δεν ντρέπεσαι να μας δείχνεις γύρους τέτοια ώρα ;D Που θα βρω ανοιχτό σουβλατζίδικο; Να τη πω την... αμερικανιά μου: Ένα ταπεινό σάντουιτσάκι με φυστικοβούτυρο μασουλάω :'( all this has happened before and will happen again
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Moderator Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Ειμαι ετοιμος για ρυθμιση καβαλαρη μιλαμε... ;D Δηλαδή Έφαγες και το άλογο!!! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
kostas80 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 ωωωωωωωωω έχω παγωτό στο ψυγείο :D :D Δηλαδή Έφαγες και το άλογο!!! ;D ;D ;D μπαστουρμά ?? www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
warwickplayer Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Το θεμα απ το μουσικη και μουσικοι πρεπει να μεταφερθει στο μουσικοι και φαγητο... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 φυστικοβούτυρο μασουλάω butterscotch blonde intonation? Ωραιος! Δηλαδή Έφαγες και το άλογο!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ξεσελωτο... ωωωωωωωωω έχω παγωτό στο ψυγείο :D :D DELTA TONE? ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Moderator Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Εγώ θα πω την Κινεζία μου . Σόγια έφαγα! ;D Χαρίλαε, θέλω λίγο την πετονιά, να δέσω τον Ξάδερφο, θα φάει και τον καβαλάρη ! :D Όχι παγωτό το βράδυ, παχαίνει τα είπαμε αυτά! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση