Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

Τελικά μάθαμε ποιοι παίζουν εξαχορδοτετράχορδα, ποιος τραγουδάει (εξαιρετικά πρέπει να πω!), αλλά ως συνήθως τον ντράμερ τον έχουμε χεσμ...νο! Typical... ;D

Δόξα και τιμή στον Βράχο της μπάντας, τον Γιώργο, τον ρυθμικό ογκόλιθο τυμπανοκρούστη της μπάντας  ;D

all this has happened before and will happen again

• Moderator
Δημοσιευμένο

Ρε Terry ωραίος ρε αδελφέ αλλά μήήήήπως παίζεις πολλά? Το νοιώθω λίγο πνιγμένο το κομμάτι... Άστο να πάρει ανάσα... Μην το πνίγεις... :P

Πολλά? Και λίγα λές...Του έβγαλα τα... μάτια  ;D Αλλά δεν φταίω εγώ... Από την μια έχω τους δύο... εξάχορδους πυραύλους  ;), τον Γιώργο να βαράει του θεού τα μπιτ... τι να κάνω... σαν παιδί παρασύρθηκα  ;D ;D ;D

Βέβαια η συνέχεια μου θα είναι...χειρότερη, καθώς κάθε φορά φεύγω από την πρόβα, μου δίνουν κάνα δύο CD με μπασίστες που παίζουν... κάτι μεταξύ κάλτσες και καταιγίδες  ;D (καμία... 40αρια νότες στο... τέταρτο  ;D)!

Κάποιο λόγο θα έχουν για να μου δίνουν να ακούω συνέχεια τέτοια διαβολικά παιξίματα  ;) Δεν τον έχω καταλάβει ακόμα, αλλά που θα μου πάει...  ;D

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

Χτες ήταν η μέρα του τραγουδιστή ,σήμερα  θα μιλήσομε για μουσική...  ;D εύγε  Τerry  και ας παίζεις πολλά  ;)

Μια απορεια  το Squier  εχει  fretlines  ;D

rust never sleeps

Δημοσιευμένο

Χτες ήταν η μέρα του τραγουδιστή ,σήμερα  θα μιλήσομε για μουσική...  ;D

Δε πιστεύω να υποννοείς, ότι ο τραγουδιστής είναι άμουσος. :D

InfluenSir!

• Moderator
Δημοσιευμένο

;)

Μια απορεια  το Squier  εχει  fretlines  ;D

Εννοείται αγαπητέ συνονόματε  ;)

@ Νέστορας: Ε, όχι και άμουσος... αφού έχεις γίνει η μούσα μας  ;D