Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

φυσικα και θα υπαρξει προβλημα,μονο ο κατοχος της καρτας μπορει να κανει την παραγγελια και φυσικα τα πραγματα θα αποσταλουν στη δ/νση του.

ΟΚ!Καταλαβα οποτε ολα πρεπει να γινουν με βαση τα στοιχεια του κατοχου της καρτας!Ευχαριστω πολυ για τα (φωτα) σας? ;D ;D ;D

Let 's Play Some F@cking

Rock 'n Roll

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Παιδες μολις μιλησα με τον ελληνα που δουλευει στο thomann και μου ειπε τελικα οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα να κανω την παραγγελια με τα δικα μου στοιχεια και να δωσω τα στοιχεια της καρτας καποιου αλλου!Οποτε..........

Let 's Play Some F@cking

Rock 'n Roll

Δημοσιευμένο

Παιδες μολις μιλησα με τον ελληνα που δουλευει στο thomann και μου ειπε τελικα οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα να κανω την παραγγελια με τα δικα μου στοιχεια και να δωσω τα στοιχεια της καρτας καποιου αλλου!Οποτε..........

I told you  ;)

Δημοσιευμένο

Σοβαροτατο λαθος απο την μερια του Θωμα (αν οντως ισχυει οτι με μια καρτα που καποιος μπορει και να εκλεψε μπορεις να κανεις παραγγελια),μολις επικοινωνησα με τη VISA και εκανα καταγγελια. Μου ειπαν οτι θα ερευνησουν και θα επικοινωνησουν μαζι μου για να με ενημερωσουν.

Εγω νομιζα οτι ηταν σοβαρο μαγαζι...σε καποιους ζητουσαν καποτε να τους στειλουν φωτοτυπιες απο διαβατηρια και καρτες...παει χαλασαν και οι Γερμανοι... 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Σοβαροτατο λαθος απο την μερια του Θωμα ,μολις επικοινωνησα με τη VISA και εκανα καταγγελια.

Ρε συ γιατί χαλάς  την πιάτσα  ;D ,έτσι παραγγέλνω και εγώ  και πολύ κόσμος  ;)

rust never sleeps

Δημοσιευμένο

Σοβαροτατο λαθος απο την μερια του Θωμα (αν οντως ισχυει οτι με μια καρτα που καποιος μπορει και να εκλεψε μπορεις να κανεις παραγγελια),μολις επικοινωνησα με τη VISA και εκανα καταγγελια. Μου ειπαν οτι θα ερευνησουν και θα επικοινωνησουν μαζι μου για να με ενημερωσουν.

+1000

Δημοσιευμένο

Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα στον Thomann ήταν όντως πιο προσεκτικοί...Πριν 5-6 χρόνια που έκανα παραγγελία με την πιστωτική του πατέρα μου, θέλανε ταυτότητες και των 2, υπογραφές κτλ κτλ...Τώρα τίποτα!! ;D

I can change one note and make you cry

Δημοσιευμένο

αν οντως ισχυει οτι με μια καρτα που καποιος μπορει και να εκλεψε μπορεις να κανεις παραγγελια

Αυτό δεν είναι παράλλογο...για να γίνει κατανοητό τι εννοώ, συμπληρώνω...

με μια καρτα που καποιος μπορει και να εκλεψε και δεν έχει γίνει από τον ιδιοκτήτη καταγγελία διακοπής...ΚΑΝΕΝΑΣ Θωμάς, δεν μπορεί να αρνηθεί συναλλαγή.

...νομίζω...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

νομιζεις λαθος...

για να κανεις συναλλαγη με πιστωτικη καρτα ο υπαλληλος ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να σου ζητησει ταυτοτητα....στον...δυτικο κοσμο μαλιστα ΟΛΕΣ οι πιστωτικες καρτες εχουν και pin (chip & pin)**

& το πληκτρολογεις στο μηχανημα που περναει η καρτα,ακριβως για να εχεις μια εξασφαλιση παραπανω.....σε online παραγγελιες την θεση του PIN παιρνει η δ/νση του statement της πιστωτικης καρτας ενω  πολλες τραπεζες περνανε τη συναλλαγη απο verification system οπου ο κατοχος της καρτας δινει ΑΚΟΜΑ ενα password πριν περασει η συναλλαγη (η γερμανικη τραπεζα της οποιας εχω πιστωτικη ας πουμε το κανει).  

**  http://en.wikipedia.org/wiki/Chip_and_PIN

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Σε συναλλαγη που εκανα απο musicorama με καρτα σε αλλο ονομα μου στειλανε μια αιτηση την οποια συμπληρωσε ο κατοχος της καρτας κ την εστειλα με φαξ μαζι με φωτοτυπια της ταυτοτητας του κατοχου της καρτας.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...