JAM Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Φίλε JAM τι άλλα κομμάτια παίζεις στο πρόγραμμά σου; Την φούγκα του Bach 1000 koyunbaba Julia Florida (Barrios) Un dia de Noviembre (Leo Brouwer) Etude 1&3 (Villa Lobos) Fantasia (Mudara) είναι κανείς άλλος εδώ για πτυχίο ή με πτυχίο ? Πείτε και σεις κανα πρόγραμμα... www.intravenus.gr
akis147 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Φίλε JAM τι άλλα κομμάτια παίζεις στο πρόγραμμά σου; Την φούγκα του Bach 1000 koyunbaba Julia Florida (Barrios) Un dia de Noviembre (Leo Brouwer) Etude 1&3 (Villa Lobos) Fantasia (Mudara) είναι κανείς άλλος εδώ για πτυχίο ή με πτυχίο ? Πείτε και σεις κανα πρόγραμμα... Πρίν 6 χρόνια έδωσα για δίπλωμα το πρόγραμμα ήταν: phantasia A- moll kellner, 2η του μπαχ, paganini sonata σε μι, el decameron negro, cathedral, tedesco (κονσερτο). δεν νομίζω να ξεχναω τίποτα :roll: περασαν και πολλά χρόνια και πάλι καλη επιτυχία!!!
akis147 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Ειναι αληθεια πως η κλασσικη κιθαρα εχει μαγευτικο ηχο παρολα αφτα οποιον κιθαριστα κ να μου πειτε εγω δεν αλαζω τον μεγα Paco De Lucia με τιποτα..... :roll: δεν ξέρω αν έχεις υποψη σου τον tomatito,πολύ καλος.Παίζει το ¨ιδιο¨σχεδον στυλ φλαμενκο με τον paco αλλα απ τους νεώτερους νομίζω είναι ο καλύτερος.ΚΑΘΑΡΟ ΦΛΑΜΕΝΚΟ, όχι τόσο τζαζέ ( στα δικά μου αυτιά) όσο ο vicente amigo. Υ.Γ. Τον άκουσα πριν ακριβως ένα χρόνο ζωντανα στη βαρκελώνη και έπαθα μο@@oplaka ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.Στην ισπανια τον εκτιμούνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και δικαίως!!! Υ.Γ.2 ειναι αυτός που έπαιζε με τον camaron μετα τον paco.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση