pkole Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 5 8) Εγώ που έχω το 6 τι κερδίζω; ;D ;D ;D
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Εγώ που έχω το 6 τι κερδίζω; ;D ;D ;D Αλλού αυτά ρε!! Δεν υπάρχει Έξι!!! ;D ;D ;D ;D Πάντως είμαι ΠΟΛΥΥΥΥ ΠΙΣΩ. Αλλά βαρέθηκα να είμαι software beta tester. Αποφάσισα να γράφω με ό,τι έχω, από το να αγοράζω νέες εκδόσεις, νισάφι πια!!! Από εμένα κερδίζεις respect!! Με περνάς 3,8 ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
kostas80 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 από το LE στο 5 πάντως ....προσωπικά δεν κέρδισα ..... έχασα μάλιστα ....πολλές ώρες ύπνου :P www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 από το LE στο 5 πάντως ....προσωπικά δεν κέρδισα ..... έχασα μάλιστα ....πολλές ώρες ύπνου :P Ε ναι ρε συ. Και στο τέλος το ζητούμενο να ηχογραφήσουμε δεν είναι; Πόσες ώρες χαμένες....πόσες........ Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
pkole Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Αλλού αυτά ρε!! Δεν υπάρχει Έξι!!! ;D ;D ;D ;D Πάντως είμαι ΠΟΛΥΥΥΥ ΠΙΣΩ. Αλλά βαρέθηκα να είμαι software beta tester. Αποφάσισα να γράφω με ό,τι έχω, από το να αγοράζω νέες εκδόσεις, νισάφι πια!!! Από εμένα κερδίζεις respect!! Με περνάς 3,8 ;D ;D χαχαχαχαχαχαχα Εγώ πάντως δηλώνω ενθουσιασμένος με το 6.
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως δηλώνω ενθουσιασμένος με το 6. Καλά σίγουρα θα έχει πολλά, μα πολλά extra features. Το θέμα είναι ότι ακόμα και το 2.2 προσωπικά το χρησιμοποιώ σε ένα ποσοστό 20%. Με άλλα λόγια ακόμα και οι παλαιές εκδόσεις είναι ανεξάντλητες (για τον ερασιτέχνη τουλάχιστον). Πόσο μάλλον το 6άρι! Ρε τους κερατάδες τι κάνουνε! ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
music man Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως δηλώνω ενθουσιασμένος με το 6. ναι μια χαρα ειναι το 6 εχει πολλές μαγκιές!
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Guru Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Στο Cubase στα stereo tracks το panning έχει 3 mode λειτουργίας (right click στο panner) - το κλασσικό default ballance panner - το stereo dual panner που σου δίνει 2 ξεχωριστά και ανεξάρτητα pan controls για κάθε κανάλι - το stereo combined panner που είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός των 2 ......χρησιμοποιώντας το stereo dual panner μπορείς ουσιαστικά να αντιστρέψεις την θέση των καναλιών στην στερεοφωνική εικόνα. check my websitehttps://www.mixingnik.com
kostas80 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 :-X :-X ..... μόλις επιβεβαιώθηκαν οι παραπάνω διαπιστώσεις . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
pkole Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 :-X :-X ..... μόλις επιβεβαιώθηκαν οι παραπάνω διαπιστώσεις . Νομίζω πως απλά επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν πολλοί "σωστοί" τρόποι για να φέρεις το ίδιο αποτέλεσμα. Thanks για την υπενθύμιση Νικόδημε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση