music man Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Γεια σας, έχουμε κάνει κάποιες ηχογραφήσεις τυμπάνων και το room channel ειναι stereo αλλα με την όψη του θεατή και όχι του drummer(δηλαδη το hihat το ακούς δεξιά ενώ το θέλω απο αριστερά). Η 8κάναλη ηχογράφηση βρίσκεται στο cubase και θα'θελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος σύντομος τροπος αντιστροφής panning του συγκεκρυμένου τρακ οπως γίνεται η αντιστροφή φασης (και όχι export > import σε different tracks κλπ)
pkole Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Αν θυμάμαι καλά υπάρχει αυτή η δυνατότητα και λέγεται flip stereo track (δεν είμαι σίγουρος ότι λέγεται ακριβώς έτσι). Δυστυχώς δεν είμαι στο στούντιο για να το τσεκάρω. Αν μπορεί κάποιος, ας το επιβεβαιώσει.
kostas80 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Ισχύει .... δε το ήξερα και έψαχνα μόλις ... thanks . κλικάρεις την κυματομορφή που θέλεις - audio - process - stereo flip . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Αν θυμάμαι καλά υπάρχει αυτή η δυνατότητα και λέγεται flip stereo track (δεν είμαι ότι λέγεται ακριβώς έτσι). Δυστυχώς δεν είμαι στο στούντιο για να το τσεκάρω. Αν μπορεί κάποιος, ας το επιβεβαιώσει. Σωστός είσαι. Δεξί κλικ πάνω στην κυματομορφή. Process/ stereo flip/ flip Left - Right- process. edit : μας πρόλαβαν πατριώτη ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
kostas80 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δεξί κλικ πάνω στην κυματομορφή. κλικάρεις την κυματομορφή που θέλεις - audio - ..... H παραπάνω διαφορά έχει να κάνει με την έκδοση του cubase .. δες πως λειτουργεί σε σένα . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 H παραπάνω διαφορά έχει να κάνει με την έκδοση του cubase .. δες πως λειτουργεί σε σένα . Ακριβώς , εγώ μιλάω για το Sx 2.2 , ο Κώστας μάλλον για το 3????? Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Guru Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Σωστός είσαι. Δεξί κλικ πάνω στην κυματομορφή. Process/ stereo flip/ flip Left - Right- process. edit : μας πρόλαβαν πατριώτη ;D Το έχει η μέρα με τα audio tracks ;D
kostas80 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 3????? 5 8) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Το έχει η μέρα με τα audio tracks ;D Πραγματικά!!! ;D ;D 5 8) :'( :'( :'( :'( πώ πώ είμαι 2,8 πίσω ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση