mightyl Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 ΒΡΗΚΑ 14-ΚΑΝΑΛΟ POWERMIXER ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 188,- ΕΥΡΩ!!! http://www.musicstorekoeln.de/de/PA_Beschallung/6_33_PPOWERMIX_285_PAH0004010-000/0/0/0/detail/musicstore.html ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ SAMPLE ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ???? ΕΙΝΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ POWERMIXER ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΝ ΤΗΟΜΑΝΝ ΣΕ ΣΤΥΛ ΚΟΝΣΟΛΑΣ 335,-!!!ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΚΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!
gpiad Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 Οποτε πριν ποσταρεις επρεπε ηδη να το χες τσιμπησει!!! :D Μια χαρα ειναι και στα λεφτα αυτα εκτος αν παιζει τιποτα αλλο... :?
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 Guru Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 Από δυνατότητες παραδίνει πολλές για τα λεφτά του (ακόμα και low cut και phantom power, μόνο καφέ δεν ψήνει όπως θάλεγαν οι παλιοσειρές)... Οπότε φαντάζομαι ότι εκτός του ήχου και από ποιότητα κατασκευής και υλικών μάλλον τα μαντάτα δεν θα είναι ευχάριστα... Επίσης το γεγονός ότι το σέρβις θάναι δύσκολο (όσο μπορώ να ξέρω δεν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και σε μια πρόχειρη ματιά στο νετ δεν βρήκα ούτε την μητρική εταιρεία για τα αναλυτικά spec του), καλό θάναι νά σε κάνει επιφυλακτικό... Βέβαια κρυμμένα διαμάντια υπάρχουν αν ψάξεις κι ίσως νάναι ένα από αυτά...Αν το αποκτήσεις πρόσεξε τα ηχεία που θα το ταιριάξεις να έχουν ευαισθησία όσο το δυνατόν πάνω από 95db και ονομαστική αντίσταση 4 ohm.. δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση