audiokostas Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Παιδια στο mail λεει κατι για μια προσλκηση την οποια την βρισκω??? που??? http://www.noiz.gr/index.php?topic=186113.0 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Αν κι εγώ μόλις έκλεισα με τον δικωλλ για Παρασκευή απόγευμα, να το αλλάξουμε σε Σάββατο πρωί άμα είναι έτσι..... Σάββατο πρωί είμαι Μαρίλιον για εσπρέσσο και φιλοσοφική συζήτηση περί Axe-GAS. Μετά της Μανταρινοστράτ γιατί έχει απορία πως ακούγεται στο firmware 11 τ'αγόρι μου... :P Κανονιστείτε. Όχι ρε σύ....ξέρεις τι δουλειά θέλει για να φτιάξεις ένα περίπτερο? Που να ξέρουν Ανέστη μου... πιτσιρικάδες... σήμερα γύρισα από... περιπτεροδουλειά στο Ηράκλειο και δεν έχω συνέλθει ακόμα... Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
marathon Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Σάββατο πρωί είμαι Μαρίλιον για εσπρέσσο... ...έτσι νομίζεις... Του μίλησα μετά από εσένα και θα έρθεις στην έκθεση... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση