mkm Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Αχ, κρίμα :( :( :(...δεν θα είμαι εκεί...είμαι κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα πιο μακρυά ;) θα έφερνα και την κιθάρα που έφτιαξα με το ρυθμιζόμενο μανίκι για να την ξεκοκαλίσετε (http://www.noiz.gr/index.php?topic=183046.0) Πάντως ακούγεται ενδιαφέρον το γεγονός και περιμένω σχετικό αναλυτικό φωτο-σχολιο-ρεπορτάζ. https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/
Tablet Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 AΠο που εκτυπωνουμε τις προσκλήσεις; Gaping the mind..
gregg Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Ωραια πραγματα και δεν το ειχα παρει χαμπαρι! Θα ειμαι κει!!! :) just changed avatar :p
bihlas87 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Τελικά υπάρχει περίπτωση να γίνει και live? Κάποιοι ψάχνουν αφορμές να κατέβουν για ένα σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα...
lgbesios Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Μου σβήσατε το post... :'( κλικαδόροι συνωμότες .. >:( (ξέρω ποιος το έκανε ) ;D Θα τα πούμε στην ευελπίδων ......μοναχοφάηδες ;D… μετά την έκθεση ;) Καλή επιτυχία :) rust never sleeps
marathon Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Marillion, Κακανιάρης, moi και θα πείσουμε και το Λοκι...λέμε για Σάββατο πρωϊ...Το απόγευμα έχω απογραφή... ΥΓ Άρη παιδί μου...έλα μία βόλτα και εσύ, μήπως γλυτώσει και η παιδική χαρά τα επόμενα θέματά σου ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Marillion, Κακανιάρης, moi και θα πείσουμε και το Λοκι...λέμε για Σάββατο πρωϊ...Το απόγευμα έχω απογραφή... Αν κι εγώ μόλις έκλεισα με τον δικωλλ για Παρασκευή απόγευμα, να το αλλάξουμε σε Σάββατο πρωί άμα είναι έτσι..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Αν κι εγώ μόλις έκλεισα με τον δικωλλ για Παρασκευή απόγευμα, να το αλλάξουμε σε Σάββατο πρωί άμα είναι έτσι..... Ελάτε και τις 2 μέρες...μην αφήσεις μόνη τη ξαδελφούλα με τους μαντράχαλους ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Αν κι εγώ μόλις έκλεισα με τον δικωλλ για Παρασκευή απόγευμα, να το αλλάξουμε σε Σάββατο πρωί άμα είναι έτσι..... Σάββατο και μετά για καφέ στην Πλάκα. Και αν μας ανοίξει η όρεξη, σουβλάκια στα γνωστά σημεία... all this has happened before and will happen again
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Ελάτε και τις 2 μέρες...μην αφήσεις μόνη τη ξαδελφούλα με τους μαντράχαλους ;D Τώρα που το λες, δεν γύρισε σπίτι από χθες που πήγε στ' Αφεντικό........... Τυχαίο; Σάββατο και μετά για καφέ στην Πλάκα. Και αν μας ανοίξει η όρεξη, σουβλάκια στα γνωστά σημεία... Καφέ πίνουμε το πρωί. Άμα περάσει δώδεκα .................. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση