lgbesios Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 αυτο που βλεπω ειναι οτι οι συγχρονες μπαντες ανατρεχουν σε εκεινη την περιοδο της μουσικης για εμπνευση... Ναι,αλλα αυτό είναι άλλο πράμα ...... ;) Camel - Meddley: Snow Goose / Friendship / Rhayader Goes To Town (Ao Vivo) - 1975 Για μένα οι καλύτεροι από όλους ... μάλλον, οι πιο αγαπημένοι rust never sleeps
warwickplayer Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 εμμμμμμ...ανθρωπος που παιζει με φεντερ τη αλλο θα ποσταρε? Μαμανε αγρια οι Camel...το ηξερες οτι τα μελη της συμφωνικης ειχανε κανονικη θεση στη μπαντα ως μελη των Camle μετα απο απαιτηση του κοινου να τους εχουν παντα μαζι τους στο συγκεκριμενο κομματι? I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!
panosprog Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Ναι,αλλα αυτό είναι άλλο πράμα ...... ;) Camel - Meddley: Snow Goose / Friendship / Rhayader Goes To Town (Ao Vivo) - 1975 Για μένα οι καλύτεροι από όλους ... μάλλον, οι πιο αγαπημένοι Ασε φιλε τους ειδα το 2000 live στο Ροδον (RIP) η καλυτερη συναυλια της ζωης μου σκεψου δηλαδη να τους εβλεπα στα 70's.Aκομα ανατριχιαζω οταν θυμαμαι ολο το Ροδον να τραγουδαει το lady fantasy και τον Latimer να πεφτει στην αγκαλια του Colin Bass(αλλο θηριο) κατασυγκινημενος.
panosprog Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 εμμμμμμ...ανθρωπος που παιζει με φεντερ τη αλλο θα ποσταρε? Μαμανε αγρια οι Camel...το ηξερες οτι τα μελη της συμφωνικης ειχανε κανονικη θεση στη μπαντα ως μελη των Camle μετα απο απαιτηση του κοινου να τους εχουν παντα μαζι τους στο συγκεκριμενο κομματι?
panosprog Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Ναι,αλλα αυτό είναι άλλο πράμα ...... ;) Camel - Meddley: Snow Goose / Friendship / Rhayader Goes To Town (Ao Vivo) - 1975 Για μένα οι καλύτεροι από όλους ... μάλλον, οι πιο αγαπημένοι [/quote Aσε φιλε μου τους ειδα live στο Ροδον(RIP) το 2000 η καλυτερη συναυλια της ζωης μου σκεψου δηλαδη να τους εβλεπα και στα 70's.Aκομα θυμαμαι ολο το Ροδον να τραγουδαει το Lady Fantasy και τον Latimer κατασυγκινημενο στην αγκαλια του Colin Bass(αλλος τιτανοτεραστιος μπασιστας) :D
lgbesios Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Άλλο ένα για καληνύχτα φίλοι μου, τα λόγια είναι περιττά YouTube - Broadcast Yourself rust never sleeps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση