Προς το περιεχόμενο

Pink Floyd - a terribly loud pop band ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

αυτο που βλεπω ειναι οτι οι συγχρονες μπαντες ανατρεχουν σε εκεινη την περιοδο της μουσικης για εμπνευση...

Ναι,αλλα αυτό είναι άλλο  πράμα ...... ;)

Camel - Meddley: Snow Goose / Friendship / Rhayader Goes To Town (Ao Vivo) - 1975

Για μένα οι  καλύτεροι από όλους ... μάλλον, οι πιο αγαπημένοι

rust never sleeps

Δημοσιευμένο

εμμμμμμ...ανθρωπος που παιζει με φεντερ τη αλλο θα ποσταρε?

Μαμανε αγρια οι Camel...το ηξερες οτι τα μελη της συμφωνικης ειχανε κανονικη θεση στη μπαντα ως μελη των Camle μετα απο απαιτηση του κοινου να τους εχουν παντα μαζι τους στο συγκεκριμενο κομματι?

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Δημοσιευμένο

Camel - Meddley: Snow Goose / Friendship / Rhayader Goes To Town (Ao Vivo) - 1975

Ασε φιλε τους ειδα το 2000 live στο Ροδον (RIP) η καλυτερη συναυλια της ζωης μου σκεψου δηλαδη να τους εβλεπα στα 70's.Aκομα  ανατριχιαζω οταν θυμαμαι ολο το Ροδον να τραγουδαει το lady fantasy και τον Latimer να πεφτει στην αγκαλια του Colin Bass(αλλο θηριο) κατασυγκινημενος.
Δημοσιευμένο

εμμμμμμ...ανθρωπος που παιζει με φεντερ τη αλλο θα ποσταρε?

Μαμανε αγρια οι Camel...το ηξερες οτι τα μελη της συμφωνικης ειχανε κανονικη θεση στη μπαντα ως μελη των Camle μετα απο απαιτηση του κοινου να τους εχουν παντα μαζι τους στο συγκεκριμενο κομματι?

Δημοσιευμένο

[/quote Aσε φιλε μου τους ειδα live στο Ροδον(RIP) το 2000 η καλυτερη συναυλια της ζωης μου σκεψου δηλαδη να τους εβλεπα και στα 70's.Aκομα θυμαμαι ολο το Ροδον να τραγουδαει το Lady Fantasy και τον Latimer κατασυγκινημενο στην αγκαλια του Colin Bass(αλλος τιτανοτεραστιος μπασιστας) :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...