Aragorn23 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Το Neckplate μπορεις να το βρείς και Ελλάδα, δεν είναι ανάγκη να το παραγγείλεις απο εξωτερικό... Φοβερό το κιθαρόνι, μεγειές!! ;) I can change one note and make you cry
Aggelos22i Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Την αμόλυβδη πόσο την έχετε ? Αν μας γεμίζεις φθηνά να σου φέρουμε ένα δώρο :P :P :P μεγιά κουκλί είναι χαχαχα φενετε οτι ειναι στο μαγαζι η φωτογραφια :P θα σου κανω ενα φουλαρισμα για το καλο αντε φερε το εργαλειο σου απο δω! αν και δικαιουται και ο marathon ενα που μου βρηκε πρωτος το neckplate :P
Aggelos22i Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Το Neckplate μπορεις να το βρείς και Ελλάδα, δεν είναι ανάγκη να το παραγγείλεις απο εξωτερικό... Φοβερό το κιθαρόνι, μεγειές!! ;) βασικα βλεποντας την απο το ιντερνετ σε φωτο. δεν μου γεμιζε το ματι το χρωμα της.. αλλα απο κοντα ειναι τελειο!!!
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Καλοπαιχτη....πανεμορφο το CBS head. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Aggelos22i Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Καλοπαιχτη....πανεμορφο το CBS head. :) αφου σου ειπα μου αρεσει περισοτερο το CBS :D
krotos Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 μεγεια φιλε οντως το χρωμα φοβερο. καλα παιξιματα
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Με γεια. Ωραία κιθάρα. Και το CBS αντρίκιο και μπλακμορίδικο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
bihlas87 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Sunburst, maple, cbs headstock, texas specials, jumbo τάστα, αρχηγόπουλο είσαι μεγάλε ;) Μεγειά! Άντε και με ένα gold anodized pickguard στο μέλλον να γίνει πιο κούκλα.
mikresdiadromes Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 με γεια, καλόλιωτη (τα τάστα της εννοώ). Να την αγαπάς και να την φροντίζεις!
John Goumis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Αmerican special είναι? Μεγείες! Welcome to the club 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση