Aggelos22i Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Καλησπερα σε ολους ηρθε λοιπον η κιθαρα μου και καπως την ερωτευτηκα απο την πρωτη ματια και το πρωτο χαδι! θα βαλω μερικες φωτο αν και την εχετε δει ολοι... υ.γ.1) εκει που βιδωνει το μανικι θα προτειμουσα να εγραφε Fender υ.γ.2) ευχαριστω τον Superfunk που με επεισε να παρω Fender ;)
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 υ.γ.2) ευχαριστω τον Superfunk που με επεισε να παρω Fender ;) ...έχει καταστρέψει κι άλλους ;D ;D...σε βλέπω να βγάζεις και εισητήρια για Βερολίνο... ;D Μεγειές και καλές πενιές... υ.γ.1) εκει που βιδωνει το μανικι θα προτειμουσα να εγραφε Fender ...που είναι το πρόβλημα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Aggelos22i Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 σε ευχαριστω marathon! το ειπα στο υ.γ.1) αυτο γιατι οσες εχω δει το γραφουν :P
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 αυτο γιατι οσες εχω δει το γραφουν :P Στο επόμενο setup...πέρνα το ;D ;D http://www.themusiczoo.com/cgi-bin/commerce.cgi?preadd=action&key=1672 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 σε ευχαριστω marathon! το ειπα στο υ.γ.1) αυτο γιατι οσες εχω δει το γραφουν :P Σ' αντίθεση μ' εμένα, οι περισσότερες που έχω δει, δεν το γράφουν. :) InfluenSir!
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Σ' αντίθεση μ' εμένα, οι περισσότερες που έχω δει δεν το γράφουν. :) Έτσι είναι οι μαϊμούδες...ενώ όλες οι δικές μου (partcasters), το γράφουν ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Έτσι είναι οι μαϊμούδες...ενώ όλες οι δικές μου (partcasters), το γράφουν ;D ;D ;D Παραμένω πιστός στα φτηνοόργανα όπως και στα Boss. :D InfluenSir!
Aggelos22i Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Έτσι είναι οι μαϊμούδες...ενώ όλες οι δικές μου (partcasters), το γράφουν ;D ;D ;D μη με πληγωνεις :'( το neckplate δηλαδη μπορω να το βρω ευκολα για θεμα αισθητηκης ε?
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 το neckplate δηλαδη μπορω να το βρω ευκολα για θεμα αισθητηκης ε? Σου έστειλα ένα από τα πολλά links που θα βρείς στο internet...με 15$ (με με τα μεταφορικά...) είσαι κύριος Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
kostas80 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Την αμόλυβδη πόσο την έχετε ? Αν μας γεμίζεις φθηνά να σου φέρουμε ένα δώρο :P :P :P μεγιά κουκλί είναι www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση