Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Όσο για τα σχόλια σε σχέση με τα odyssey αγαπητοί, έχω 2 και διαφωνώ. Έχω παίξει αρκετά όργανα του Ιωαννίδη και ήταν όλα υπέροχα. Τώρα, αν κάποιος έπεσε στην εξαίρεση... Τώρα ας μην την γυρίσουμε την κουβέντα στα Odyssey ;D αλλά το θέμα έχει να κάνει με την... ζαριά στα μπράτσα του. Τα της πρώτης περιόδου είναι... τζόκερ. Αφού τα έκανε όπως τα έκανε, κάποια στιγμή έμαθε το παλικάρι- αλλά στην κασίδα μας. Έχω ένα πεντάχορδο Odyssey του ΄96- το οποίο είναι ωραίο οργανάκι, αλλά έχει μια... αλεργία και στην υποψία υγρασίας ;D. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει, ότι δεν είναι βολικότατο και ταχύτατο το μπράτσο του, πανέμορφο, ηχητικά ευέλικτο, αλλά είναι και λίγο μίμου άπτου... ;) Πάντως όπως προ είπα έμαθε στην πορεία πως κολλάνε τα ξύλα του μπράτσου και το διόρθωσε το ζήτημα. all this has happened before and will happen again
myrsias Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Τώρα ας μην την γυρίσουμε την κουβέντα στα Odyssey ;D αλλά το θέμα έχει να κάνει με την... ζαριά στα μπράτσα του. Τα της πρώτης περιόδου είναι... τζόκερ. Αφού τα έκανε όπως τα έκανε, κάποια στιγμή έμαθε το παλικάρι- αλλά στην κασίδα μας. Έχω ένα πεντάχορδο Odyssey του ΄96- το οποίο είναι ωραίο οργανάκι, αλλά έχει μια... αλεργία και στην υποψία υγρασίας ;D. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει, ότι δεν είναι βολικότατο και ταχύτατο το μπράτσο του, πανέμορφο, ηχητικά ευέλικτο, αλλά είναι και λίγο μίμου άπτου... ;) Πάντως όπως προ είπα έμαθε στην πορεία πως κολλάνε τα ξύλα του μπράτσου και το διόρθωσε το ζήτημα. Συμφωνώ, ας μην γυρίσουμε το θρεντ στα odyssey. Για τα πρακτικά πάντως, έχω κι εγώ ένα cyclops του '96, το οιποίο έχει δει πολλές "μάχες" και είναι ακόμη άψογο, από όλες τις απόψεις. Ζήτημα να ακουμπάω το trus rod μια φορά το χρόνο. όβερ (εντ άουτ)
calypso Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 ευχαριστω για τις συμβουλες σας.ειναι πολυτιμες.παντως με το odyssey εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.η συνθεση που σκεφτομαι να κανω στις καμπινες ειναι mark bass traveler 102 p(2x10) και standard 151 hr (1x15) και τα δυο στα 8 ohm. ε και μενει και η κεφαλη mark bass little mark 3. αυτη στα 300w/8ohm η 500w / 4ohm πια απο τις δυο κανει για τις καμπινες που εχω επιλεξει ?
myrsias Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 ευχαριστω για τις συμβουλες σας.ειναι πολυτιμες.παντως με το odyssey εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.η συνθεση που σκεφτομαι να κανω στις καμπινες ειναι mark bass traveler 102 p(2x10) και standard 151 hr (1x15) και τα δυο στα 8 ohm. ε και μενει και η κεφαλη mark bass little mark 3. αυτη στα 300w/8ohm η 500w / 4ohm πια απο τις δυο κανει για τις καμπινες που εχω επιλεξει ? Η ίδια κεφαλή είναι, απλώς αποδίδει 300w στα 8Ω και 500w στα 4Ω. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν συνδέσεις μια από τις δυο καμπίνες σου θα έχεις 300 και αν τις συνδέσεις και τις δυο 500. Να σημειώσω πως δεν έχει σημασία αν θα τις συνδέσεις στη σειρά (δηλαδή 1 καμπίνα στον ενισχυτή και από εκεί στην άλλη καμπίνα) ή απευθείας και τις 2 στον ενισχυτή (1 speakon και 1 1/4). Τα ίδια Ωμ θα έχεις ως αποτέλεσμα. Επίσης ΜΗΝ συνδέσεις καμπίνα 8Ω μαζί με καμπίνα 4Ω ή 2 καμπίνες 4Ω στον ενισχυτή, μπορεί να του κάνεις ζημιά.
KERMITT Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Τώρα ας μην την γυρίσουμε την κουβέντα στα Odyssey ;D αλλά το θέμα έχει να κάνει με την... ζαριά στα μπράτσα του. Τα της πρώτης περιόδου είναι... τζόκερ. Αφού τα έκανε όπως τα έκανε, κάποια στιγμή έμαθε το παλικάρι- αλλά στην κασίδα μας. Έχω ένα πεντάχορδο Odyssey του ΄96- το οποίο είναι ωραίο οργανάκι, αλλά έχει μια... αλεργία και στην υποψία υγρασίας ;D. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει, ότι δεν είναι βολικότατο και ταχύτατο το μπράτσο του, πανέμορφο, ηχητικά ευέλικτο, αλλά είναι και λίγο μίμου άπτου... ;) Πάντως όπως προ είπα έμαθε στην πορεία πως κολλάνε τα ξύλα του μπράτσου και το διόρθωσε το ζήτημα. γραφιτης ειναι η λυση το αφηνεις και στην βροχη για mojo :P
calypso Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 ευχαριστω.εχω κατατοπιστει πληρως.οι πληροφοριες βοηθησανε παρα πολυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση