Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 258
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

και πριν 4 χρονια το ιδιο ελεγε ;D

Εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά νομίζω ότι θα γίνει ένα "μπαμ" για να καλυφθεί η μεγάλη αρχική ζήτηση. Στο μαγαζί δουλεύουν για να καλύψουν τις απαιτήσεις.

Για παράδειγμα εδώ βλέπουμε την κατασκευή μιας πλακέτας που μπορεί να καταλήξει στο Axe II κάποιου που ξέρουμε:  ;D

IMG_7250.JPG

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δημοσιευμένο

O Cliff ειχε σαν προτεραιοτητα τοτε, να καλυψει τη ζητηση  στην Αμερικη, η οποια ηταν τοσο μεγαλη που ξεμεινε απο πλακετες!

Επιπλεον αναμονη 2,5 μηνες περιπου, με τη Sussi να εχει ακουσει τα μπινελικια της ζωης της η καυμενη, απ'οτι ελεγε στα email απολογιας που μου εστελνε, παρολο που δεν την ειχα πιεσει ή βρισει ποτε ;D

Ελπιζω αυτη τη φορα ο Cliff να εχει φροντισει για επαρκεια υλικων

Δημοσιευμένο

O Cliff ειχε σαν προτεραιοτητα τοτε, να καλυψει τη ζητηση  στην Αμερικη, η οποια ηταν τοσο μεγαλη που ξεμεινε απο πλακετες!

Επιπλεον αναμονη 2,5 μηνες περιπου, με τη Sussi να εχει ακουσει τα μπινελικια της ζωης της η καυμενη, απ'οτι ελεγε στα email απολογιας που μου εστελνε, παρολο που δεν την ειχα πιεσει ή βρισει ποτε ;D

Ελπιζω αυτη τη φορα ο Cliff να εχει φροντισει για επαρκεια υλικων

Αυτή η Sussi πρέπει να είναι πολύ ευαίσθητη ψυχή. Εδώ απολογήθηκε σε εμένα που δε μου χρωστάει και τίποτα!

From the man himself

:

I placed a large order and will be placing a very large follow-on order if sales go the way we are expecting.

(εννοεί για πλακέτες)

Δημοσιευμένο

Ναι ειναι ευαισθητη και συνεπης. Θυμαμαι μου ελεγε οτι ο Cliff της ειχε βρει τον καλυτερο τροπο να χασει βαρος με αυτη την αναμονη  ;D

Για παράδειγμα εδώ βλέπουμε την κατασκευή μιας πλακέτας που μπορεί να καταλήξει στο Axe II κάποιου που ξέρουμε:  ;D

IMG_7250.JPG

Αν κανεις zoom στην εικονα θα παρατηρησεις κατω δεξια  η πλακετα γραφει GR, ....ή μου φαινεται εμενα?  ;D

Δημοσιευμένο

Αν κανεις zoom στην εικονα θα παρατηρησεις κατω δεξια  η πλακετα γραφει GR, ....ή μου φαινεται εμενα?  ;D

Δεν βλέπεις καλά... εμένα για "G" και "L" μου φαίνεται και κάτι σαν "Τ" (?) μπροστά.  :P :P

Πέραν της πλάκας, κάποιοι λένε ότι η πλακέτα φαίνεται να έχει "αναμονές" για testing εξοπλισμό, αλλά πιθανώς και για μελλοντικές αναβαθμίσεις (?). Περιμένω από κάποιον που να σκαμπάζει από ηλεκτρονικά να μας πει αν καταλαβαίνει κάτι.

Δημοσιευμένο

Δεν βλέπεις καλά... εμένα για "G" και "L" μου φαίνεται και κάτι σαν "Τ" (?) μπροστά.  :P :P

.....o καημενος ο Ceriatone.......  ;D

Στο φορουμ λεει οτι θα κυκλοφορησουν τα πρωτα κομματια σε 2 εβδομαδες

και πιστευω αναλογα με τη ζητηση στην αγορα της Αμερικης, σε 1-1,5 μηνα Ευρωπη.

Αν οχι, η Sussi θα ξεκινησει παλι διαιτα ;D

Δημοσιευμένο

.....o καημενος ο Ceriatone.......  ;D

Ya man.  8)

(αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των πωλήσεων  ;))

Στο φορουμ λεει οτι θα κυκλοφορησουν τα πρωτα κομματια σε 2 εβδομαδες

και πιστευω αναλογα με τη ζητηση στην αγορα της Αμερικης, σε 1-1,5 μηνα Ευρωπη.

Αν οχι, η Sussi θα ξεκινησει παλι διαιτα ;D

Έχω την υποψία ότι το G66 θα τύχει καλύτερης αντιμετώπισης ως προς την προτεραιότητα τώρα απ'ότι παλιά. Σε πρώτη φάση θα καλυφθούν οι υπάρχουσες παραγγελίες για Ultra (θα παραλλάβουν Axe-II) και κάτι είπαν και για μια ποσότητα stock-Ultra σε τιμή Std (για όσους είχαν παραγγείλει Standard, και θα προτιμούσαν αυτή την -φτηνότερη- επιλογή). Νομίζω ότι ρεαλιστικά θα πρέπει να μιλάμε για κανα τρίμηνο από... χτες τα ξημερώματα.  :)

Δημοσιευμένο

Νομίζω ότι ρεαλιστικά θα πρέπει να μιλάμε για κανα τρίμηνο από... χτες τα ξημερώματα.  :)

Μαζι σου.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...