Aggelos22i Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Καλησπερα! εχθες το πρωι παρελαβα το Λαπτοπ μου απο φορματ και μπηκα στο youtube να ακουσω μερικα κομματια αλλα δεν υπηρχε ηχος... επισης δοκιμασα στο media player να ακουσω ενα κομματι ασχετο να δω αν λειτουργει εκει αλλα τιποτα... τι μπορει να φταιει? μηπως καηκε καμια καρτα ηχου? στο media player μου εμφανιζει αφτο το μυνημα οταν παταω αναπαραγωγη σε ενα τραγουδι
Aggelos22i Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 οχι φιλε μου ηταν ολα εγκατεστημενα σωστα! δοκιμασα και του ενανα ενα φορματ μονος μου και δια μαγειας εφτιαξε!!!! ευχαριστω παντως!
Savas_avram Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 και δια μαγειας... Στην αγορά το λένε Windows O.S. ;D Είναι γεμάτα εκπλήξεις!
Aggelos22i Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 αστα να παν φιλε... να σου ερθει απο φορματ και να μην εχει ηχο? το ακυρο... καλυτερα να το εκανα ο ιδιος...
hot_sauce Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 το έστειλες για φορματ...(πλήρωσες?)...και μετά του έκανες και ο ίδιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση