GregarasGR Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Γειά σου φόρουμ. Γενικός τον τελευταίο αρκετό καιρό σκευτόμουν να αγοράσω ένα πικ-απ και να πάψω να αγοράζω cd αλλα να το γυρίσω σε βινύλιο. Πόσο θα κοστίσει η όλη δουλειά? (η αλήθεια είναι πως η θεία μου, μου έχει δόσει ένα pick-up άλλα ο ενισχυτής του τα έχει πέξη. μάλλον μόνο ενισχυτή χρειάζομαι αλλα μιάς και είναι φορούμ απαντάτε κανονικά) Επίσης αναλογιστήτε πως λόγο ηλικίας είμαι στο budget χαρτζιλίκη οπότε think economic!
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 εδώ θα πάρεις μια ιδέα http://www.homecinema.gr/products.php?catid=32&corpid=73
kostas80 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Λέω να τα πάρεις στα χέρια και να πας σε κάποιον ηλεκτρονικό της περιοχής . Μια καινούρια βελόνα σίγουρα θα χρειαστεί έχε υπόψη . Ο ενισχυτής πιθανόν να φτιάχνεται με πολύ λίγα χρήματα . Αν και πολύ μου άρεσε αυτό σκευτόμουν να αγοράσω ένα πικ-απ και να πάψω να αγοράζω cd αλλα να το γυρίσω σε βινύλιο. Αν δεν ακούς μόνο δεινόσαυρους , μάλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα να βρίσκεις καινούρια LP . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
GregarasGR Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Λέω να τα πάρεις στα χέρια και να πας σε κάποιον ηλεκτρονικό της περιοχής . Μια καινούρια βελόνα σίγουρα θα χρειαστεί έχε υπόψη . Ο ενισχυτής πιθανόν να φτιάχνεται με πολύ λίγα χρήματα . Αν και πολύ μου άρεσε αυτό Αν δεν ακούς μόνο δεινόσαυρους , μάλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα να βρίσκεις καινούρια LP . ευχαριστώ για την συμβουλή και ίσως αυτό θα κάνω μιάς και δέν έχω ξαναδεί τέτιες άκρες πουθενά. Πάντος υπάρχουν και καινούργιες εκδόσης βινυλίου. η ιδέα μου ήρθε γιατί παρατήρησα ότι ακούω πολύ στο pc και τα cd απλώς κάθονται. εάν είναι να πληρώνω να πληρώνο για το "παραπάνω" ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση