koronios Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Καλημέρα σε όλους, σκοπεύω να αλλάξω λάμπες στον τελικό μου Mesa Boogie 20/20, o οποίος φέρει 3 Χ 12ΑΧ7 & 4 Χ EL84. Σας παραθέτω τις απορίες μου: 1) Κατ’ αρχάς, μπορώ να τις αλλάξω μόνος μου (απλά ξεκουμπώνω παλιές και κουμπώνω καινούριες με ένα μάλλινο πανάκι ) ? 2) Θα πρέπει να προμηθευτώ τις μαμίσιες η παίρνω ότι θέλω, και αν πάρω ότι θέλω τι προτείνετε σε καλή τιμή ( η προ-ενίσχυση μου είναι mesa studio preamp και χρησιμοποιώ μόνο τα καθαρά της) 3) Επίσης στο Thomman που κοίταζα για τις EL84 της Mesa, έχει 3 είδη με διαφορετικό χρώμα, παίζει κανένα ρόλο αυτό?. Αυτά τα ολίγα, Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Γιώργος moody...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 1.ναι (χωρις το ...μαλλινο πανακι... ;D) 2.οι λυχνιες της Boogie ειναι SOVTEK & ειναι πολυ μετριες ψαξε στην αναζητηση για "λυχνιες" για να δεις εναν....θαυμαστο κοσμο να ξετυλιγεται γυρω σου...αλλοιως βαλε ενα σετ TAD (STR) ή JJ & θα εισαι μια χαρα. 3.ναι εχουν διαφορετικο headroom. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση