aris 17561 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Καλησπερα , παιζω με την συγκεκριμενη πεταλιερα και την εχω συνδεσει στον input του ενυσχητη. Εχω επιλεξει την επιλογη μεσα απο το μενου comboamp . Ο ηχος καλος... Θα ηθελα ομως , να παιζω και στην επιλογη stack amp... Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να επιλεξω δυο διαφορετικα πρεζετς εχωντας επιλεξει στο ενα πρεζετ την μια επιλογη και στο αλλο πρεζετ την αλλη επιλογη... Δηλαδη οταν αποθηκευσω την επιλογη στο ενα πρεζετ αυτοματως αποθηκευεται και στο αλλο πρεζετ... Π.χ. Φτιαχνω εναν ηχο στο 1A με την επιλογη comboamp και τον αποθηκευω . Ολα καλα μεχρι εδω... Παω στο 2Α και φτιαχνω αλλο ηχο με την επιλογη stackamp και τον αποθηκευω... καθολου καλα... επιστρεφω στο 1Α και βλεπω οτι εχει ενεργοποιηθει η επιλογη stackamp... Εχετε καμια λυση ? http://www.youtube.com/user/aris17561
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Την επιλογη για το output δεν την αποθηκευει σε preset. Ειναι global. Δεν εχει σχεση με τα presets δηλαδη. Σε οποια επιλογη το βαλεις σε αυτην θα δουλευουν ολα. Και στο λεω αυτο χωρις να το εχω πιασει το μηχανημα στα χερια μου... ;D Αλλα αυτο εχω διαβασει στο μανουαλ κ αυτο ειναι κ το λογικο βεβαια ;)
aris 17561 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Αλλα αυτο εχω διαβασει στο μανουαλ κ αυτο ειναι κ το λογικο βεβαια ;) Γιατι ? Ακουγεται ωραια και με την μια επιλογη και με την αλλη ... γιατι να μην μπορεις να αποθηκευσεις και τις δυο επιλογες σαν διαφορετικους ηχους ? http://www.youtube.com/user/aris17561
DAK Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως που έχω την Boss GT-10 δεν μου παρουσιάζει αυτό το φαινόμενο. Το output select είναι ανεξάρτητο για κάθε κανάλι. Ψάξε στο manual.
aris 17561 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως που έχω την Boss GT-10 δεν μου παρουσιάζει αυτό το φαινόμενο. Το output select είναι ανεξάρτητο για κάθε κανάλι. Ψάξε στο manual. ενταξει αφου το λεει ο ανθρωπος παραπανω το πιστευω . δεν εχω λογο να το αμφισβητησω... Απλα δεν το θεωρω λογικο... αφου προκειται για ψηφιακη επιλογη επρεπε να μπορεις να την επιλεξεις για καθε πρεζετ ξεχωριστα... http://www.youtube.com/user/aris17561
DAK Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Μόλις τώρα αυτό πήγα να διορθώσω δεν πρόσεξα ότι ανέφερε ο jimskeet2002 για το manual. Τότε λογικά δεν γίνετε αυτό που λες στην συγκεκριμένη πεταλιέρα.
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Το θεωρω λογικο γιατι εχεις τους ηχους σου οπου και να το συνδεσεις... δεν χρειαζεται να αλλαζεις ρυθμισεις σε καθε preset οταν το συνδεεις αλλου.
aris 17561 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Το θεωρω λογικο γιατι εχεις τους ηχους σου οπου και να το συνδεσεις... δεν χρειαζεται να αλλαζεις ρυθμισεις σε καθε preset οταν το συνδεεις αλλου. οκ γουστα ειναι αυτα... Αν και δεν μπορω να συλλαβω τι σου προσθετει κατι που σε περιοριζει... Ας πουμε εγω παιζω σε ενυσχητη κομπο που κανονικα θα επρεπε να χρησιμοποιω την επιλογη combofrt βαση μανιουαλ εμενα παλι ο ηχος μου αρεσει στις επιλογες που προτεινει το μανιουαλ σε συνδεση σε κεφαλι... Οποτε δεν ειναι δεδομενο οτι αν εχεις φτιαξει καποιους ηχους με επιλογη συνδεσης σε κεφαλι στην λουπα οπως λεει το μανιουαλ , θα ειναι τελικα και ο καταλληλος ηχος... Θα ηταν καλυτερο λοιπον πριν ξεκινησεις να πας σε ενα στουντιο η λαιβ χωρις να ξερεις τι επιλογες ενυσχητων θα βρεις να φτιαξεις 4 ηχους , με τις 4 αυτες επιλογες και να τις δοκιμασεις απλα και γρηγορα στον εκαστοτε ενυσχητη και να επιλεξεις.... Οπως δηλαδη θα εκανες και τις υπολοιπες παραμετρους... Κι αυτο γιατι δεν ειναι δεδομενο οτι επειδη θα βαλεις compoamp ( συνδεση δηλαδη στην λουπα ενος κομπο ) οτι θα ακουγεται και καλυτερα απο τις αλλες επιλογες... Αλλα οκ αυτο ειναι θεμα κολοκυθοπιτας... Παντως σε ευχαριστω που μου το ξεκαθαρισες και δεν θα ψαχνω το ενδεχωμενο να ειναι ελατωματικη... Παντως εχει ωραιο ηχο το ριμαδι... http://www.youtube.com/user/aris17561
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Μα ετσι οπως ειναι τωρα φτιαχνεις εναν ηχο αντι για 4 κ απλα αλλαζεις το output. Χαιρομαι που λες οτι εχει ωραθο ηχο γιατι ψηνομαι να το παρω σε κανενα μηνα ;D
aris 17561 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Μα ετσι οπως ειναι τωρα φτιαχνεις εναν ηχο αντι για 4 κ απλα αλλαζεις το output. Χαιρομαι που λες οτι εχει ωραθο ηχο γιατι ψηνομαι να το παρω σε κανενα μηνα ;D Να το παρεις ανεπιφυλαχτα αν ψηνεσαι για πεταλιερα...εγω αυτο που λεω ειναι οτι αν εχεις φτιαξει ενα μπουγκι ηχο σε μια επιλογη , τοτε δεν σημαινει οτι στην ιδια επιλογη θα ακουγεται και ο φαιρμπολ ωραια... Και αν τελικα δεν ακουγεται καλα ο μπουγκι σε εναν ενυσχητη και χρειαστει να αλλαξεις αυτην την ρυθμηση και ακουστει καλα τελικα , τοτε δεν σημανει οτι και ο φαιρμπολ θα ακουγεται καλα στην νεα ρυθμηση του μπουγκι... Εγω που το χω σου προτεινω , οτι αν η 500αρα σου δινει το δικαιωμα αυτο , τοτε καλυτερα να πας προς αυτην..εστω και μτχ απο τις αγγελειες.... Θα με καταλαβεις οταν με το καλο την παρεις... Παντως απο ηχο επαναλαμβανω ειναι κορυφη...ειδικα οι προσωμειωσεις... http://www.youtube.com/user/aris17561
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση