Aiolos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Μιξερ για γλυκά και οχι μονο: Your browser does not support the HTML5 video tag
ReCoC Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 :lol: χα χα πολύ καλά τα παλικαρια. Έχω όμως ένα φιλαράκι που το κάνει αυτό πολύ συχνά στα live του με Black & Decker!! Και όχι μόνο αυτό παίζει και με τους ήχους που βγαίνουν απο τους μαγνήτες όταν επηρεάζονται απο τον κινητήρα του τρυπανιού, και βγαίνει ενα πολύ γ@μ@το αποτέλεσμα και ακουστικά και αισθητικά! Free thinkers are dangerous...
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 :lol: χα χα πολύ καλά τα παλικαρια. Έχω όμως ένα φιλαράκι που το κάνει αυτό πολύ συχνά στα live του με Black & Decker!! Και όχι μόνο αυτό παίζει και με τους ήχους που βγαίνουν απο τους μαγνήτες όταν επηρεάζονται απο τον κινητήρα του τρυπανιού' date=' και βγαίνει ενα πολύ γ@μ@το αποτέλεσμα και ακουστικά και αισθητικά![/quote']ξερεις προσωπικα τον paul gilbert?? 8O προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 ξερεις προσωπικα τον paul gilbert?? 8O :lol: :lol: :lol: Εγώ έχω γνωρίσει κάποιον που χρησιμοποιεί... dildo (the famous Chinese dildo' date=' μάλιστα) 8O :lol: ... και είναι αυτός εδώ ο μυστήριος: [img']http://www.guitaristheaven.com/pictures/eklundh01/Citta-IA.jpg[/img]
ReCoC Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 ξερεις προσωπικα τον paul gilbert?? 8O δυστυχώς όχι αλλά προφανώς απο εκεί το ξεσήκωσε το φιλαράκι μου. Εγώ έχω γνωρίσει κάποιον που χρησιμοποιεί... dildo (the famous Chinese dildo' date=' μάλιστα) 8O :lol: ... και είναι αυτός εδώ ο μυστήριος: [img']http://www.guitaristheaven.com/pictures/eklundh01/Citta-IA.jpg[/img] Αλήθεια??? 8O Παίζει κανένα βιντεάκι? Free thinkers are dangerous...
Abraxas Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2006 Αλήθεια??? 8O Παίζει κανένα βιντεάκι? Δεν γνωρίζω, δυστυχώς. :? Ψάξε youtube, google video, μήπως...
vagx69 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2006 Εχω 4 dvd toυ.....αν θες..... ¶στα αυτά... επουσιώδη είναι. κανένα dvd της Kate έχεις? :P :twisted:[/img]
antouan_z Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2006 Εχω 4 dvd toυ.....αν θες..... ¶στα αυτά... επουσιώδη είναι. κανένα dvd της Kate έχεις? :P :twisted:[/img] 650mb videos σου κανουν;;;;;;;και καμμια 200 φωτος....αλητη!!!
vagx69 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2006 Εεεεεεεεεεεετσι Τα έχω βέβαια.... :P απλά είπα να κατεβάσω ΚΙ ΑΛΛΟ το επίπεδο 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση