Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

για δυναμικο μικροφωνο μιλαμε.. σωστα;;; και συγγνωμη αλλα κατι δε καταλαβα : αλλος ο προενισχυτης για να γραψω με την tonelab απευθιας και αλλος αν θελω να γραψω με mic ??

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Για να γραψεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στην καρτα του ηχου σου χρειαζεσαι προενισχυτη,χωρις αυτον το αποτελεσμα θα ειναι απο μετριο ως χαλια.

Μπορεις ομως στο μεταξυ να συνδεσεις το ψηφιακο out της πεταλιερας σου με το ψηφιακο in της καρτας και να παρεις το 100% των δυνατοτητων της πεταλιερας σου ....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Για να γραψεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στην καρτα του ηχου σου χρειαζεσαι προενισχυτη,χωρις αυτον το αποτελεσμα θα ειναι απο μετριο ως χαλια.

Πολύ σπάνια χρησιμοποιώ προενισχυτή με τη κάρτα μου (μόνο όταν έχω ακουστικά όργανα τον χρησιμοποιώ), και ο ήχος μου δεν είναι μέτριος ως χάλια...εκτός εάν θεωρείται το Guitar Rig ως προενίσχυση...αυτό εννοείς?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Ρε συ αλλο πραμα το GR (που δουλευει "εσωτερικα" στο pc) & αλλο αυτο που θελει να κανει ο φιλος,με το GR γραψε και με ..τζουμπλεκια...μια χαρα θα βγει... ;D

(βεβαια ακομα και το GR "ωφελειται" αν πρωτα περασεις την κιθαρα απο εναν καλο προενισχυτη,οταν το χρησιμοποιω παντα το κανω αυτο )

Δημοσιευμένο

Μπορεις ομως στο μεταξυ να συνδεσεις το ψηφιακο out της πεταλιερας σου με το ψηφιακο in της καρτας και να παρεις το 100% των δυνατοτητων της πεταλιερας σου ....

ειχα την εντυπωση πως λειτουργει σαν προενισχυτης η πεταλιερα / δε το ηξερα / αξιζει το κοπο να παρω εναν η να συνδεσω τη πεταλιερα μεσω της ψηφιακης εισοδου οπως μου λετε ;; και αν ΝΑΙ ποιον θα προτεινατε διοτι ειμαι ασχετος, μηπως θα βολευε να αγορασα μια μινι κονσολιτσα που θα εχει ετσι κ αλλιως προενισχυση και θα μου δινει κ αλλες δυνατοτητες??

διοτι σκεφτομαι κ το ενδεχομενο να βαλω και ακουστικα επανω...

thanx κ παλι

Δημοσιευμένο

Αν ειναι να συνδεσεις την πεταλιερα μεσω της ψηφιακης εξοδου της στην ψηφιακη εισοδο της καρτας σου (αν εχει,φανταζομαι οτι εχει) θα κερδισεις 2 πραγματα

1.τον καλυτερο δυνατο ηχο

2.δεν θα χρειαστει να αγορασεις προενισχυτη.

για να σου πουμε για προενισχυτη πρεπει να μας πεις το budget σου,γενικα οι πραγματικα καλοι...ΔΕΝ ειναι φθηνοι αλλα απο το ολοτελα μπορουμε να σου προτεινουμε μερικες οικονομικες λυσεις.

Δημοσιευμένο

εχει θυρα SPDIF αν εννοουμε αυτο ψηφιακη θυρα -- απο την αλλη εχω ενα βασικο θεμα --- εχς 2 μονιτορ της maudio συνδεδεμενα μεσω jack στην αλλη καρτα ηχου μου ( studio ux2 ) -- τα μονιτορ εκτος απ το jack βγαζουν και xlr απο πισω οπου προσπαθησα να τραβηξω καλωδια απο εκει στην emu για ν μην αγοραζω και αλλα μονιτορ...αλλα οταν το κανς αυτο ακουγεται ενα " ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι " ενας πολυ ενοχλητικος ηχος - και μονο οταν αποσυνδεσω τα xlr σταματαει:(

τι μπορω να κανω;;; κανενα split για τα jack ισως ;;;; 

Δημοσιευμένο
εχει θυρα SPDIF αν εννοουμε αυτο ψηφιακη θυρα

μια χαρα ειναι.

προφανως η καρτα σου εχει balanced εξοδους και εσυ συνδεεις unbalanced καλωδια... 

Δημοσιευμένο

ειχα την εντυπωση πως λειτουργει σαν προενισχυτης η πεταλιερα / δε το ηξερα / αξιζει το κοπο να παρω εναν η να συνδεσω τη πεταλιερα μεσω της ψηφιακης εισοδου οπως μου λετε ;; και αν ΝΑΙ ποιον θα προτεινατε διοτι ειμαι ασχετος, μηπως θα βολευε να αγορασα μια μινι κονσολιτσα που θα εχει ετσι κ αλλιως προενισχυση και θα μου δινει κ αλλες δυνατοτητες??

διοτι σκεφτομαι κ το ενδεχομενο να βαλω και ακουστικα επανω...

thanx κ παλι

Όσον αφορά την ψηφιακή σύνδεση, το μόνο που κερδίζεις είναι λιγότερο conversion.

Επίσης ψηφιακή σύνδεση δε σημαίνει καλύτερο ήχο.

Ο καλύτερος ήχος έχει σχέση με την ποιότητα του conversion.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι το AD της tonelab είναι πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο της κάρτας σου.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...