behindthemask Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 ..μολις την αγορασα... και προσπαθησα να γραψω κιθαρες ως εξης : εχω συνδεδεμενη μια tonelab le σε εναν tech 21 power engine 60 και απο εκεινον βγαζω ενα jack ( εχει ειδικο output ) κατευθειαν σε ενα απο τα inputs της καρτας..... το προβλημα μου ;;;; οσο γαμ@ατος ακουγεται ο ηχος μου απο τον tech 21 τοσο ψηφιακουρα ακουγεται οταν τον γραφω στο cubase... Μπορω να κανω κατι ???? thanx
theoctapus Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Η κάρτα ήχου δεν φταίει σε κάτι. Την έχω κι εγώ και γράφει άψογα. Δοκίμασε να βάλεις στο cubase ένα cab simulator. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Βασικα ασε τις...μπουρδες (connect απο..power engine και αλλα τετοια) και συνδεσε την πεταλιερα κατευθειαν (ή ακομα καλυτερα μεσω της ψηφιακης εξοδου της) στην καρτα για να κατεβει ο θεος απο την ΗΧΑΡΑ που θα ακουσεις....αν ειναι δυνατον δηλ..... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
pkole Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Και οι δύο λύσεις που προαναφέρθηκαν (ψηφιακή σύνδεση στην κάρτα ή ηχογράφηση με μικρόφωνο) είναι πολύ καλές. Εγώ γενικά προτιμώ το μικρόφωνο.
nkod Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Αν θυμάμαι καλα η tonelab le έχει την ίδια ρύθμιση με την tonelab se που έχω εγώ, δηλαδή το amp/line ouput...Αν συνδέεις καρφί στην κάρτα επέλεξε το Line.... Βασικα ασε τις...μπουρδες (connect απο..power engine και αλλα τετοια) και συνδεσε την πεταλιερα κατευθειαν (ή ακομα καλυτερα μεσω της ψηφιακης εξοδου της) στην καρτα για να κατεβει ο θεος απο την ΗΧΑΡΑ που θα ακουσεις....αν ειναι δυνατον δηλ..... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ! Give me the freedom to destroy, Give me radioactive toy.
yannakis Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Πράγματι η 1212m είναι καταπληκτική κάρτα, έχει εξαιρετικούς convertors. Ο ήχος της είναι πράγματι πάρα πολύ καλός και να αναλογιστείς την τιμή της είναι πραγματικό bargain.
behindthemask Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 thanx - η περιπτωση της απευθειας συνδεσης κανει καπως καλυτερη τη κατασταση αλλα θα προτιμησω την λυση του μικροφωνου -- υποθετω πως θα χρειαστω καπιον προενισχυτη μικροφωνου που θα τον τοποθετησω στο input της καρτας // ποιον θα προτεινατε?? thanx
theoctapus Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 thanx - η περιπτωση της απευθειας συνδεσης κανει καπως καλυτερη τη κατασταση αλλα θα προτιμησω την λυση του μικροφωνου -- υποθετω πως θα χρειαστω καπιον προενισχυτη μικροφωνου που θα τον τοποθετησω στο input της καρτας // ποιον θα προτεινατε?? thanx Καλά υποθέτεις. http://www.thomann.de/gr/preamps.html Take your pick. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Συγνωμη....αλλα μας δουλευεις? ΠΩΣ θα βγαλεις καλε μου ανθρωπε ηχο της προκοπης με την TL connect ΧΩΡΙΣ προενισχυτη? :o Παρε εναν προενισχυτη και ξαναδοκιμασε να την συνδεσεις ανθρωπινα... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση