SPYROID Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Λέτε να βγεί τίποτα τσι προκοπής ή δεν αξίζει τον κόπο με τους μαμά μαγνήτες; For Those About To Rock We Salute You
gangster Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Αν γίνεται, γιατί όχι; Δεν χάνεις τίποτα, ίσα-ίσα αποκτάς και άλλους ήχους! one colour: black - and shades of grey
gpiad Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 να ρωτησω τι ειναι το coil ταp στους μαγνητες?
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Με λίγα λόγια coil tap είναι να "χωρίσεις" ένα διπλό μαγνήτη σε 2 μονοπήνιους και να χρησιμοποιέις μόνο τον ένα από τους 2, έτσι ώστε να έχεις ήχο μονού μαγνήτη! Να το κάνεις το πείραμα, αλλά θα δυσκολευτείς λιγο επειδή οι "μαμά" μαγνήτες έχουν 2 καλώδια και όχι 4, οπότε θα πρέπει να ανοίξεις (=ψιλοχαλάσεις) τον μαγνήτη και να κολλήσεις κάποιο καλωδιάκι ακριβώς πάνω στην ένωση των πηνίων, δηλαδή ιστορίες για αγρίους... άσε που οι "μαμά" μαγνήτες ΔΕΝ είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί σε θέμα εξόδου, οπότε ο ήχος του μονού θα είναι λογικά πολύ... vintage... 8) Λογικά θα χρησιμοποιήσεις pull-push ποτενσιόμετρα, ε; Κάπου έχω την LP-100 μου, αν πετύχει το πείραμα, λεω να ακολουθήσω... :? LEGO people live in houses made of their own flesh.
elavd Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Λογικά θα χρησιμοποιήσεις pull-push ποτενσιόμετρα' date=' ε;[/quote'] Παιδιά μιας και το αναφέρετε, μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει PUSH-PUSH ποτενσιόμετρο?? www.facebook.com/YourPaintedSmile
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Παιδιά μιας και το αναφέρετε' date=' μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει PUSH-PUSH ποτενσιόμετρο??[/quote'] H Fender έχει στην American Deluxe και ξέρω ότι έχει και η Yamaha ένα (αλλά δεν ξέρω που θα το βρεις :? ). Ο Rockinger δεν έχει;
elavd Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 ΩΠ!!! ΒΡΗΚΑ!!! http://www.thomann.de/thoiw7_goeldo_e250pp_pushpushpoti_prodinfo.html :D:D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 ΩΠ!!! ΒΡΗΚΑ!!! http://www.thomann.de/thoiw7_goeldo_e250pp_pushpushpoti_prodinfo.html :D:D:D:D Ακριβό ρε Ηλία :cry: Επίσης δεν ξέρω αν, λόγω ύψους, θα χωράει σε όλες τις κιθάρες χωρίς σκάψιμο.
gpiad Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 καλα μιλαμε για πολυ μοντιφα με αυτο αλλα δεν νομιζω να αξιζει να ασχοληθεις οταν εχεις μαματους διπλους.. :roll:
Earendil Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2006 SPYROID, γιατί δεν βάζεις πλώρη για καινούριους μαγνήτες, οπότε να ρίξεις μέσα στον προϋπολογισμό και το coil tapping; Να κάνεις δυο δουλίτσες μια κι έξω... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση