Man LP Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Explosions in the sky-Take Care,Take Care,Take Care (New Album) ...ω πανσοφη νυφιτσα
Man LP Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 τρομερο συγκροτημα τρομερη μουσικη ...ω πανσοφη νυφιτσα
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Ιδού τι προκάλεσε, το άκουσμα αυτής της θεσπέσιας μουσικής που πρότεινες, σε μια φίλη μου. InfluenSir!
Evilnye Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Ωραίοι πολύ ωραίοι οι explosions in the sky αλλά πρέπει να βγάλουν και κανένα καινούριο δίσκο κάποια στιγμή :)
SlapGas Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Αν μη τι άλλο, χαίρομαι όταν βλέπω συζητήσεις περί γενικότερου post rock στο forum αυτό. :) Πολύ καλό το album...
longshadow Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Ωραίοι πολύ ωραίοι οι explosions in the sky αλλά πρέπει να βγάλουν και κανένα καινούριο δίσκο κάποια στιγμή :) Πράγματι, έχουν περάσει ήδη 2 εβδομάδες απο τον τελευταίο!... :D ;) :)
bassaddicted Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Ο κιθαρίστας ο δεξιά μου την δίνει άγρια... Τι αθλια σκηνική παρουσία.. Κατεμε τουλάχιστον... Κατα τα αλλα η μουσική τους μου αρέσει.
MikeBravos Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Πάντα τους συνδέω με τους God is an Astronaut. Τώρα δεν ξέρω γιατί. Post-rock είναι απο τα αγαπημένα μου genres. Άν και η σκηνή έχει χαθεί λίγο απο το 2009+. Άντε να δούμε. PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση