Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 ενα καινουριο "σκοτεινο" Blues μαζι με την κιθαρα ειχα και την βοηθεια απο ενα παλιο ραδιο. ;) http://soundcloud.com/gallo_5/black-window-theres-no-light A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Μπράβο man... Ωραίο και σκοτεινό. Πάει για soundtrack για ταινία του Lynch. Είμαι διχασμένος όμως. Ο ήχος μου άρεσε πολύ αλλά σκέφτομαι ότι, στο συγκεκριμένο, θα προτιμούσα την κιθάρα σε low-fi ίσως και με περισσότερο βάθος. Η φωνή στη μέση δεν ήταν από ραδιόφωνο... (Στο 4.45 ο ΓΑΠ μιλάει;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 thank you! ;) κοιταξε και εγω το σκεφτηκα αυτο που λες αλλα τελικα ειπα να την αφησω ετσι. η φωνη στην μεση εμαι εγω ;D στο ραδιο δεν ξερω ποιος ειναι..... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Και μόνο που ακούω tremolo μου φτιάχνεται η μέρα!!! Ατμοσφαιρικότατο , Spiritual!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! Όντως πολύ soundtrack-ικο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση