Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 η άλλως “In The Dark”. Το νέο πρωτομαγιάτικο βίδεo :P Αί καλό μήνα! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Θεωρω οτι αποτελεις μοναδικο φαινομενο στα ελληνικα ροκ δρωμενα... Εκτος του οτι γραφεις τη μουσικη,την ηχογραφας,την εμιξαρεις,σκηνοθετεις,βιδεοσκοπεις,βιδεοεντιταρεις, ΕΜΠΛΕΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ! Και σ ακολουθανε/με!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ; Εισαι μεγαλη μορφη,τελειωσε. Δε θα σχολιασω το κομματι,το βιντεο,γιατι εδω ξαδερφε συμβαινει το εξης απλο που δε θελει αναλυση: Περασα δυομιση χαρουμενα λεπτα με ενα χαμογελο ζωγραφισμενο στο προσωπο! Σ ευχαριστω! Καλο μηνα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
jks4050 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Θεωρω οτι αποτελεις μοναδικο φαινομενο στα ελληνικα ροκ δρωμενα... +1 ;D Καλο μηνα φίλε
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Θεωρω οτι αποτελεις μοναδικο φαινομενο στα ελληνικα ροκ δρωμενα... Εκτος του οτι γραφεις τη μουσικη,την ηχογραφας,την εμιξαρεις,σκηνοθετεις,βιδεοσκοπεις,βιδεοεντιταρεις, ΕΜΠΛΕΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ! Και σ ακολουθανε/με!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ; Εισαι μεγαλη μορφη,τελειωσε. Δε θα σχολιασω το κομματι,το βιντεο,γιατι εδω ξαδερφε συμβαινει το εξης απλο που δε θελει αναλυση: Περασα δυομιση χαρουμενα λεπτα με ενα χαμογελο ζωγραφισμενο στο προσωπο! Σ ευχαριστω! Καλο μηνα! +1002... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
faltsoo Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 +1000000 στα παραπανω αλλα και 1,ευγε στον εικονοληπτη 2,ισως πιο χαμηλα οι κιθαρες και πιο πανω το μπασο 3, γιατι δεν ...ξυριζεσε ? ;D ευγε . one more pls ....
gvour Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Καλο μηνα σε ολους! Δυνατο και κυριως φρεσκο(κατ εμε το βασικοτερο).Μαγιατικο να το πω? Well done οπως παντα. γιατι δεν ...ξυριζεσαι ? Αμα θες σε στελνω ενα live της Joss.
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Τώρα που έβαλε και γυναίκα στα βίντεο ,δεν υπάρχει λόγος να ξυριστεί ,θα κοιτάμε αυτήν ;D Μπράβο σου ,όπως πάντα κάνεις φοβερές δουλειές συνολικά No one wants an alien
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 OP Moderator Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Σας ευχαριστώ όλους γενικά για τον χρόνο σας να ακούστε και να γράψετε. Ειδικά τώρα: @ saviola τι λέει ρε συ ο Mustang; (ελπίζω να μην με έκανες voodoo) !! ;D @ Nick 1002- 1 = 1001 (είδες είμαι και εγώ καλός στα οικονομικά) :P ;) ;D @ Faltso 1. Σε ευχαριστώ , ως εικονολήπτης 2. Πες μου λίγο, αν δεν βαριέσαι, σε τι ηχεία το άκουσες, διότι μου έβγαλε την πίστη το mix (είναι καταραμένο track ;D). Το άλλαξα 30 φορές! Αλλού μου ακουγόταν πιο πολύ η κιθάρα, αλλού το μπάσο και αλλού η φωνή! Κατέληξα σε αυτήν ως την πιο multi functional! 3. Είχα την επιλογή και τον χρόνο πριν το shooting να ξυριστώ ή να σφουγγαρίσω. Προτίμησα το δεύτερο (σοβαρά), γιατί θα είχα κυρίες στον χώρο (μην κοιτάς με τον Παπαδόπουλο ήταν αλλιώς ;D). @ Stephanos. Ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε! @ George, στείλε κάνα καλό track ρε(από αυτά τα ειδικά που ξέρεις) για κόντρα ξούρα, γιατί πάλι σαν τον Κοσμά τον Αιτωλό θα γίνω! @ Samy, με πίανεις 8). Σκέφτομαι, πλέον εμπορικά. Τι να βλέπουν την αρχοντομουτσουνάρα μου , ενώ μπορούν να βλέπουν ωραίες φάτσες! Στο επόμενο, δεν θα φαίνομαι καθόλου. Μόνο ladies! Σοβαρά κιόλας αυτό το πρόβλημα, μου το δημιούργησε και ο : @ PAPADOPOYLAS (aka freerock). Ρε ξάδερφε, χωρίς πλάκα, μετά τη συνεργασία με εσένα, δεν μου κάνει κέφι να τραγουδήσει άλλος άντρας!!! Αν έχει τραγουδίσει σε track σου Ο Σταύρος, το επόμενο βήμα (αν υπάρχει) είναι ο Coverdale…και αυτός είναι παλιοχαρακτήρας ;D!!! Οπότε αναγκαστικά στράφηκα στα female vocals. Περασα δυομιση χαρουμενα λεπτα με ενα χαμογελο ζωγραφισμενο στο προσωπο! Ντάξει, εσύ είσαι γελαστός από τη φύση σου ρε, δεν ήταν δύσκολο! :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Jazzjoker Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Είσαι lounge rock, τέλος! Πρόταση για το επόμενο βίντεο: σεκάνς από σφουγγάρισμα με γυαλιά ηλίου και dry martini στο βάθος. Μου άρεσε :) Ενωμοτάρχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση