Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 72
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

μα για αυτο ακριβως ειναι το "απο τι...κσυλο ;D ειναι το σωμα"  η πλεον αχρηστη πληροφορια που υπαρχει...δεν υπαρχει ειδος ξυλου με σταθερο βαρος μια και η φυση δεν κανει...αντιγραφα....καποια....πευκα ειναι βαρια ,καποια...ελαφρα...(το ιδιο συμβαινει και με ολα τα ειδη ξυλειας"

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Την δικία μου πάντως την CV ελαφριά δέν την λές ::)

πάντως είμαι περίεργος να την ζυγίσω. Δεν έχω πάρει και τις άπειρες κιθάρες στα χέρια μου για να συγκρίνω βάρη!
Δημοσιευμένο

Η δικια μου CV Tele ζυγιζει 4 κιλα!Σε σχεση με την Stratocaster CV ενος φιλου η δικη μου μοιαζει ασηκωτη !!

Keep true to the dreams of thy youth...

Δημοσιευμένο

Η δικια μου CV Tele ζυγιζει 4 κιλα!Σε σχεση με την Stratocaster CV ενος φιλου η δικη μου μοιαζει ασηκωτη !!

3175 η cv strat μου... και την ελάφρωσα λίγο ακόμα.

Τελικά οι strat ή οι tele είναι ελαφρύτερες? Οι tele σίγουρα έχουν περισσότερο όγκο ξύλου

αλλά οι strat ένα επιπλέον μαγνήτη, block και ελατήρια, μεγαλύτερο pickguard και ένα

επιπλέον... ποτενσιόμετρο ;D Αν υποθέσουμε οτι τα σώματα τους είναι φτιαγμένα απο ξύλο

ίδιας πυκνότητας, ποιά θα ήταν ελαφρύτερη?

Δημοσιευμένο

3175 η cv strat μου... και την ελάφρωσα λίγο ακόμα.

Τελικά οι strat ή οι tele είναι ελαφρύτερες? Οι tele σίγουρα έχουν περισσότερο όγκο ξύλου

αλλά οι strat ένα επιπλέον μαγνήτη, block και ελατήρια, μεγαλύτερο pickguard και ένα

επιπλέον... ποτενσιόμετρο ;D Αν υποθέσουμε οτι τα σώματα τους είναι φτιαγμένα απο ξύλο

ίδιας πυκνότητας, ποιά θα ήταν ελαφρύτερη?

η strat θα ηταν πιο βαρια ,ειναι πιο μεγαλη κιθαρα ,εχει μεγαλυτερο headstock και εχει και το τρεμολο....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...